5 znakova da vam se smeši brak
5 znakova da vam se smeši brak

5 znakova da vam se smeši brak: Ako želite da vas vaš momak uskoro zaprosi, ako mislite da ste “prava”, proverite kako bi, iz muškog ugla, trebalo da izgleda jedna ozbiljna dama koja je na korak do oltara.

 

Na osnovu mnogobrojnih intervjua sa neženjama, Lisa Dejli, autor knjige „Dosta je sa ostavljanjem“, tvrdi da svaki muškarac priželjkuje pristojnu, smernu, ali i izazovnu suprugu.

reklame

Pročitajte njene kratke savete:

5 znakova da vam se smeši brak
5 znakova da vam se smeši brak

1. Ima život

On voli da ga vi volite, mazite, pazite, ali podjednako želi da vidi i da imate svoj život: vodite računa o sebi, svom izgledu, imate dobar posao, družite se sa prijateljima i porodicom, volite da putujete i u svemu, generalno, uživate. Ne čekate da dođe pravi muškarac, da bi konačno počeli da živite punim plućima.

2. Ne prilazi prva

Mnogo je polemisano u javnosti, da li bi žena trebalo ili ne da prva priđe muškarcu, pa ne postoji jedinstveni zaključak. Ipak, Dejli smatra da žena nikada ne bi trebalo da učini prvi korak: ako ga ona stalno zove prva nikada neće pouzdano znati da li je on uopšte želi ili je samo ljubazan. Bez obzira šta oni kažu, muškarci vole da love žene i to se nikada neće promeniti.

5 znakova da vam se smeši brak
5 znakova da vam se smeši brak

3. Samo pristojno

Na početku veze dvoje se tek upoznaju, pa žena ne bi trebalo da pravi lascivne i nepristojne komentare.

To je, naravno, dozvoljno, ali su oni deo intime koja se gradi vremenom. Takođe, dodiri na javnom mestu su nepoželjni. Kasnije, kada se u vezi osećate kao „svoj na svome“ u obzir dolaze i skriveni dodiri ispod stola na večeri u restoranu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.