4 opravdana razloga za prevaru
4 opravdana razloga za prevaru

4 opravdana razloga za prevaru: Večita dilema u muško – ženskom odnosu je da li je prevara u nekim slučajevima opravdana i naravno, u kojim situacijama je dozvoljeno prevariti partnera bez griže savesti.

 

Mnogi će reći “nikad”, ali ako zanemarimo lažno moralisanje, ipak je nekada prevara rešenje, koliko god to vama zvučalo nemoguće.

reklame
4 opravdana razloga za prevaru
4 opravdana razloga za prevaru

Nedostatak pažnje i seksa

Veza je zdrava ukoliko je seks redovan i ukoliko muškarac posvećuje dovoljno pažnje ženi sa kojom je. Kad dođete u situaciju da on gleda TV, vi za kompjuterom, a komunikacija se svede na minimum, onda se javlja problem.

Ženi je potrebna pažnja, nežnost i vođenje ljubavi. Svi imamo hormone i oni mogu jako da budu nezgodni ukoliko se ne drže pod kontrolom.

Kad se nađe u situaciji da joj sve fali, žena postaje nezadovoljna i nervozna i počinje da traži ono što joj u vezi nedostaje.

Ako se uz sve ovo vaš muškarac postavlja nezainteresovano, hladno, skoro pa poslovno prema vama, logično je da će to u jednom momentu početi da vam smeta i da ćete toplinu i zagrljaj potražiti na drugoj strani.

Možete probati da otvorenim razgovorom izbegnete švrljanje sa strane, ali ako i to ne pomogne, niko vas neće osuđivati što ste na drugoj strani potražili ono što vam istinski treba.

4 opravdana razloga za prevaru
4 opravdana razloga za prevaru

Zapustio se i ne vodi računa o higijeni

Muka vas uhvati kad treba da prođete pored njega. Ne brije se, ne kupa se redovno i često se jako oseća na znoj. Dezodoranse ne koristi, niti bilo kakva sredstva za dodatnu higijenu.

Pustio je stomak i jedino na šta može da miriše je pivo i dim od cigarete. Lenj je i sve stvari ostavlja za sobom. Nosi istu odeću danima i dok je vi prevarom ne bacite u veš mašinu, nema nameru da je skida.

Izgleda kao beskućnik.

Uopšte ga više ne prepoznajete.

Sve vaše molbe da se on probudi i vrati u pravi kolosek ostaju bez odgovora. On samo nastavlja po starom.

Vama je grozno i da budete sa njim u istoj prostoriji, a kamoli da vodite ljubav sa takvim čovekom.

Pitate se gde je onaj momak u kog ste bili zaljubljeni i u šta se to pretvorio.

Znate šta, pre nego što krenete da se nađete sa vašim ljubavnikom, opravdano je i to da vašem sadašnjem partneru prospete kofu vode sa deterdžentom na glavu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.