besnopile.rs/yourtango.com
tip muškarca

Moj tip muškarca… Reči koje često možemo čuti iz usta devojaka koje nikako ne mogu da shvate zbog čega još uvek nisu pronašle ljubav. Ako stvarno tražiš ljubav, tip muškarca je prva stvar koju moraš da odbaciš. Evo zašto:

Možda se promenio

Na početku većina žena startuje u sličnim okvirima, pa je poželjan tip najčešće muškarac koji je visok, zgodan, tamnoput – s vremenom jednostavno treba napraviti reviziju. Samo zato što ti se od srednje škole sviđa određeni tip, ne znači da ga se moraš držati sve vreme. U srednjoj si verovatno nosila cipele koje danas ne bi stavila na sebe ni pod razno, ko kaže da ne možeš promeniti i ono što tražiš u muškarcu? Ne kažemo da moraš da žrtvuješ sve što si ikada želela od muškarca, ali nemoj se striktno držati zelenih očiju i crne kose, jer možda propuštaš zgodnog, plavokosog, plavookog muškarca.

Zašto su stariji muškarci poželjniji za vezu

reklame

Iznenadićeš se

Svi se sećamo kako je Charlotte iz Seksa i grada pronašla ljubav za niskim, ćelavim, maljavim Harryem koji nije bio ni njen tip, a možemo slobodno reći da se ni niko drugi nije baš borio za njega. Ipak, dala mu je šansu i shvatila da je karakterno bolji od bilo kojeg muškarca s kojim je do tad bila u vezi, a sve je završilo brakom. Nemoj suditi o knjizi po koricama, jer se možda zaljubiš baš u tipa koji na prvi pogled nije idealan kandidat.

Tip je tipičan

Ne uvek, ali upravo su muškarci koje svrstavamo u određeni idealni tip izuzetno neidealni. Zgodan, visok, crnokos, harizmatičan – takav muškarac sigurno nije skroman, a često je okružen velikim brojem žena koje u njemu vide svog idealnog tipa. U njemu to razvija određenu bahatost, pa nije retkost da se nakon veze sa takvim muškarcem žene često prebacuju na nekog manje upečatljivog lika. Preskoči jedan korak i odmah se prebaci na nekog normalnog, dok ga ne zgrabi neka žena razočarana u ovog crnokosog.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.