ĐURĐEVDAN JE: Lov na muškarce je počeo. Ako želiš da se udaš, evo šta da radiš

Verovatno vam se čini da je jako teško zavesti muškarca koji vam se sviđa, ali grešite. Ako naučite par zavodničkih trikova, svaki muškarac koji vam se dopadne, ješće vam iz ruke i pre nego što mislite.

 

Za to vam treba minimalno poznavanje muške psihologije, ali mi smo tu da vam uštedimo vreme i da već posle čitanja ovog teksta postanete prava zavodnica.

reklame

Igra pogleda i dodira

Kada primetite muškarca koji vam se dopada, uputite mu jedan dug pogled i kada vam pogled uzvrati, pravite se da gledate na drugu stranu.

Uradite to još par puta, ali ne zadržavajte dugo pogled na njemu, već samo do trenutka kada vidite da vam uzvraća.
Za kraj, još jedan dug pogled i kada on pogleda u vas, osmehnite mu se i diskretno mu glavom dajte znak da može da vam priđe.
Onda počinje igra dodira.

Dok razgovarate, slobodno ga povremeno dodirnite po nadlaktici ili po reveru.

Gledajte ga direktno u oči ili u usne, to sugeriše samouverenosti i podstiče emotivno povezivanje.

Pravite se da vas je teško imati

Muškarci vole igru moći, takmičenja, devojke koje su drugačije, za koje moraju da se potrude. Oni prosto žude za zabranjenim i za onim što ne mogu imati.

Igrajte se malo toplo-hladno sa njim. Dignite ga u visine, pa ga spustite na zemlju. Stavite mu do znanja da može da vas ima, ali ako se dobro potrudi. Ne želite da pomisli da ste “jedna od”, treba da ima mišljenje da ste “jedinstvena”.

Diskretno mu stavite do znanja da je on jedan od udvarača i da mora da se izdvoji iz gomile. Neka se bori za vašu naklonost i pažnju. Pustite ga da se uživi u ulogu alfa mužjaka i lovca, a vi glumite plen, on neće ni naslutiti da je u stvari on taj koji je ulovljen u vašu mrežu iskusne zavodnice.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.