Kakve sise volite, takav vam je život!

Muškarci obično mogu da se podele u dve grupe: Muškarci koji vole pozadine i oni koji vole grudi.

 

Postoje i još neke bizarne kategorije, kao što su momci koji vole noge, ili pazuj, ili ličnost – ali za većinu muškaraca postoji samo gledanje pozadi ili napred.

reklame

Međutim, kategorija muškaraca koji vole grudi takođe može da se podeli u sve podkategorije – oni koji vole velike grudi i one koji vole male. Ali zašro neki muškarcii vole velike grudi?

Zbog ovoga ćeš biti ostavljena

Studija iz 1968. godine, utvrdila je da je razlog zašto muškarce privlače velike grudi ima veze sa biologijom i do genske ekspresije, kao i nekoliko osobina ličnosti. Međutim, moramo da zađemo malo dublje u psihologiju muškarca kako bismo saznali to veliko pitanje: zašto?

Pa, ispostavilo se da muškarci koji vole velike grudi takođe žele i novac. Prema “Psihologiji danas”, skorašnja studija koju su sproveli psiholozi vajren Svami i Martin Tove, testirano je 266 muškaraca iz različitih socio-ekonomskih grupa i testirani su da li postoji korelacija iza njihovog ličnog bogatstva sa željom veličina grudi.

Neverovatno, ispada da muškarci koji su finansijski nestabilni su favoriti većih grudi, a muškarci koji su dobrostojeći vole manje grudi.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.