10 znakova da žena LAŽE

“Znam da moja žena laže zato što pomera usne”, rekao je taj nepoznati. Mi, ipak, nećemo biti toliko isključivi. Želimo da verujemo da makar nekad govore istinu, jer čemu sve, u suprotnom? Međutim, ako uočite neki od sledećih znakova, budite sigurni da po sredi nisu “čista posla”. Uostalom, kako možete verovati biću koje pet dana krvari i na kraju ne umre???

10 znakova da žena LAŽE

Žena laže kada:

reklame

Guta

Laganje nekoga “u oči” veliki je stres za osobu koja laže i zato ona nekontrolisano odaje svoje laži. Naravno, postoje i vrhunski lažovi koji vladaju svojim podsvesnim reakcijama na laži koje ni pas sa maslom ne bi pojeo, ali većina ljudi pri laganju, ipak, nije u stanju da se kontroliše. Učestalo gutanje pljuvačke vašeg sagovornika prvi je znak da ONA možda laže.

Oblizuje usne

Još jedna od podsvesnih manifestacija laganja. Iako ponekad to čini da bi bila seksi, ovog puta je reč o suvim ustima i usnama koja su se osušila usled stresa. Upravo zbog toga ona će se, ako laže, oblizivati češće nego inače. Obratite pažnju…

Na pitanje odgovara pitanjem

Kada nemaš pravi odgovor ili ne želiš da ga drugi čuje, na pitanje je najlakše odgovoriti pitanjem. Žene kada lažu to često čine. Nama to deluje kao odbrana nepravedno okrivljene žene, i na kraju se sve obično završi našim izvinjenjem, ali budite sigurni KRIVA JE.

Zaboravlja

Drugi način da izbegne odgovor na pitanje, ženi jeste da ga ZABORAVI. Otud i to čuveno selektivno pamćenje koje njene laži piše, a istine uglavnom briše.

Pobledi ili pocrveni

Većina žena, ali i ljudi, nesposobna je da sakrije svoje laganje. Najčešće ih u tome odaju neki očigledni simptomi, na primer pocrvene ili poblede. Dobra stvar kod toga je što tada možete biti sigurni da vas laže, ali i da je poštena devojka.

(nastavak teksta na strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.