Foto: StockSnap

Za razliku od žena koje se osećaju veoma udobno u izražavanju osećaja, muškarci su veoma škrti po tom pitanju. Upravo zbog toga se veoma veliki broj žena pita da li je muškarac s kojim se viđaju zaljubljen u njih ili se viđa s njima zbog zabave i dobrog provoda. Otkrivamo znake koji će vam pomoći da shvatite gde se nalazite u vašem odnosu sa muškarcem.

On te upoznaje sa svima

Jedan od najsigurnijih znakova da je muškarac zaljubljen u ženu je kada je upoznaje sa njegovim prijateljima, kolegama, porodicom i svim drugim osobama u njegovom okruženju. To je način na koji muškarac obeležava svoju teritoriju, govoreći drugima da je dotična dama zauzeta.

reklame

Odlepio je za tobom

On primećuje samo tebe

Obično se kaže da oči govore više od reči. To je apsolutno tačno kada je reč o zaljubljenim muškarcima! Kada je muškarac zaljubljen, on ne može da odvoji oči od žene. Muškarci su vizuelna bića tako da, kada imaju ispred sebe ženu koju žele, oni jednostavno ne mogu da prestanu da bulje u nju! Naravno, ako žena to primeti ili uzvrati pogled, oni su dovoljno pametni da pogledaju u drugu stranu. Ako se muškarac kojeg viđate ovako ponaša, znajte da ste mu zavrteli glavu.

On obraća pažnju na tebe

Još jedan znak da je muškarac zaljubljen u tebe je kada sluša i obraća pažnju na sve što kažeš. Ako tvoj muškarac pokušava da sazna što više o tebi, ako pamti šta ti se sviđa, a šta ne, to pokazuje da se zaljubljuje u tebe…

30 priča o ljubavi koje će vam ulepšati dan

 

loading...