Zašto se i u vezama osećamo usamljeno? Bez ove 3 stvari nema istinske ljubavi!

Vodolija se oporavlja od brodoloma, opuštanje za Bika, Blizanci u mirnoj luci, Rak fokusiran, Devica spremna za ljubav, Vaga okleva, Škorpija tumara, Ribe se otvaraju, a Strelcu se sklapaju kockice.

OVAN

Posao: Niste shvatili suštinu na vreme pa se sada naplaćuju i kamate za propuste. Nema potrebe da se nervirate i da ispoljavate negativnosti jer ste neko ko je upravo naučio lekciju više. Budite zahvalni na tome kako vam se greške ne bi više ponavljale.

Ljubav: Na nekoga ste dovoljno uticali tako da će se nešto konkretno desiti. Na neki način ste se dovoljno dobro ukapirali.

reklame

Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

BIK

Posao: Na neki način ste izrevoltirani postupcima svojih kolega. Bili ste uvereni da je tim koji ste oformili dovoljno produktivan za nove ideje ali ste se u tome izgleda previše zanosili. Budite uvereni da će se situacija promeniti u vašu korist jer vi to zaslužujete.

Ljubav: Imate dovoljno dobar razlog da se opustite uz osobu koju volite. Oni slobodni su spremni da vreme ipak provedu u krugu porodice.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Vaš unutrašnji nemir vam ne dozvoljava da se previše opustite. Imate odlične ideje koje svakako nećete propustiti jer ste na ovako nešto već duže vreme čekali. Na neki način će vas sve ovo podsticati da radite još više nego obično.

Ljubav: Na polju ljubavi možete imati mirnu luku ili uzbudljive trenutke sa voljenom osobom. Postoji mogućnost izbora i sve zavisi, naravno, od vas samih.

Zdravlje: Malo ste se prethodnih dana iscrpeli.

Evo zašto su Srpkinje LEPE A SAME: One žele sve osim NORMALNOG dečka!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.