U zavisnosti od toga u kom se znaku i kući nalazi te kakve aspekte gradi, Venera donosi priču o našem ljubavnom životu, ali i o odnosima uopšte. Opisuje naš način saradnje s drugim ljudima. Ona je naše ogledalo. Venera govori o tome što nam je potrebno kako bismo u sebi probudili ljubav, lepotu, čulnost, harmoniju, mir

Mesečev horoskop do 8. februara 2016. godine: Luna u Škorpiji donosi ljubavni preporod!

S druge strane, one bikovske, čiji je vladar, Venera opisuje osećaj sopstvene vrednosti i sposobnost materijalizacije. Shodno tome, ona uvek opisuje i naš odnos prema novcu, ali i svim ostalim vrednostima koje posedujmo.

Strahovi koje nam je prenela majka

Veneri u Jarcu ljubav se čini dalekom i nedostižnom, a pritom nam postaje najbitnija stvar u životu, nešto u što smo konstantno zagledani. No samo najuporniji i najdisciplinovaniji dolaze do vrha svojeg ljubavnog ideala, s tim da nas putem očekuje podosta izazova. Za početak treba dosta snage za rušenje silnih zidova, stena, planina, ledenih santi u koje smo zakovali ljubav.

reklame

Ovo je slika čekanja jer na početku je uvek strah, grč, kompleks, nesigurnost, odbijanje, pa opet čekanje, odgađanje ljubavi, a sve zato što je ova Venera negde duboko u sebi uverena da se prava ljubavna priča ne može realizovati na brzinu i preko noći. Razlog leži i u genetici, jer ovo je prikaz žena koje su neretko bile zakinute ili su zbog straha same sebi zakidale radost, opuštenost, nežnost, čulnost, seks, ljubav, lakoću. Verovatno je bilo jednostavnije ceo život da se ćuti, trpi i radi.

HOROSKOP: On će ti reći “VOLIM TE”, a da li će slagati, Zvezde kriju tajnu…

Kada se osoba rodi s Venerom u Jarcu ili s Venerom u teškim aspektima sa Saturnom, neizbežno ima problema u ljubavnom životu, no to samo znači da njena majka nije rešila svoje probleme i strahove i prenela ih je njoj.

5 znakova da je raskid sa njim bio velika greška!

Probirač dobije otirač

Ova Venera ima visoke kriterijume, nameće stroga pravila i hladno, mirno, spokojno i dosledno čeka nekoga kome će pokloniti svoje vrline – vernost, odanost, disciplinu, odgovornost, oslonac, moć trpljenja, prihvatanja, odricanja. Ipak, u silnom biranju i olakom pronalaženju mana i nedostataka kod partnera, lako može da se dogodi da se propusti i poslednji voz – stoga valja biti vrlo oprezan!

Ovo je i ljubav u zrelijim godinama, kada smo odgovorniji, kada možemo da ponudimo nešto konkretno, opipljivo, trajno. Ovo je ljubav sa starijim ili zrelijim partnerom, s onim koji ispunjava navedene uslove; koji iza sebe ima životno iskustvo i prošao je svu patnju i bol, onaj koji je savladao nesigurnost i strah i uliva osećaj sigurnosti i trajnosti.

par
sensaklub.hr
loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.