šta traže žene

Svaka brakorazvodna parnica je teška, a neretko i veoma mučna za obe strane, Međutim, ako ste jednom pogrešili u izboru prave osobe, znajte da će sledećeg puta sigurno biti bolje.

bračni horoskop

Ukoliko vaš prvi brak nije bio onakav o kakvom ste maštali i okončali ste ga razvodom, nema razloga za preveliku brigu. Dokazano je da je drugi brak u mnogo čemu bolji od prvog.

reklame

Kroz teško ljubavno iskustvo se odrasta i stiče zrelost i mudrost. Osobe koje stupe u drugi brak su otvorenije prema partneru i mnogo bolje i zdravije komuniciraju. Takođe, nakon razvoda ljudi tačno znaju šta žele od svog ljubavnog života, a šta ne.

Brak iz ugla jednog neženje

Deca iz prvog braka mogu da predstavljaju poteškoće, jer im je neophodna i pažnja i vreme, i zato se viđanje s novim partnerima mora pažljivo planirati. Ako želite da nađete osobu za drugi brak, s bivšim supružnikom morate da isplanirate slobodne vikende, tako da deca provode jedan vikend s vama, a drugi s drugim roditeljem.

Kada je reč o svađama, koje su normalni aspekt svake veze, u njima ste već stekli iskustvo, tako da ćete znati kako da probleme razrešite na pravi način. Sada znate kako bi trebalo da se obraćate voljenoj osobi, ali i da je odnos pun poštovanja i uvažavanja vrlo bitna stvar.

Drugi brak predstavlja priliku da ispravite sve greške iz prošlosti i potrudite se da više ih nikada ne ponovite. Sve što ste naučili iz prethodne ozbiljne veze pomoći će vam da se bolje povežete s partnerom i uživate s nekim do koga vam je zaista stalo i ko vas istinski voli.

 

klix.ba / superzena.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.