Tajne

Možda ti to nikada nije bila namera, ali postoje brojni suptilni načini na koje si to ipak postigla

Po pravilu, trebalo bi da budete ravnopravni u vašem ljubavnom odnosu ali uvek je jedno dominantnije. Ipak, ako žena preuzme glavnu ulogu i ponaša se na određene načine ona svojoj jačoj polovini oduzima mogućnost da bude pravo muško. Da li i ti radiš ovakve stvari koje ga kastriraju i načisto ubijaju u pojam, a ti toga nisi ni svesna?

Ti donosiš sve odluke

Možda si ti bolja u donošenju odluka, ali on i dalje želi da se njegov glas čuje a ne da se oseća kao da njegovo mišljenje nije važno. Pa sledeći put kad preuzimaš vođstvo u svoje ruke, barem se pobrini o tome da tvoj partner ipak da neki doprinos.

reklame

Lenja si

Uvek postoji onaj jedan partner u vezi koji je uredniji. No, to nipošto ne znači da bi on trebalo da obavlja sve “prljave poslove”, odnosno da bude tvoj sluga. A dopuštajući mu da ih obavlja, između ostalog, pokazuješ i nepoštovanje prema njemu. Iako znaš da nikada nećeš biti uredna poput njega, barem se potrudi.

Nemam pare, tražim posao

Nikad ga ne hvališ

Svakome od nas je stalo do nečega. Možda je njemu stalo do sasvim drugih stvari nego tebi, ali ti nisi ta koja bi trebalo to da ispituje. Umesto toga, trebalo bi da ga bodriš i pokazuješ da si ponosna na njega. Osim ako ne želiš da on misli kako ne poštuješ njegovo vreme i talente, onda samo napred.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.