Ona je lepa, draga, uspešna i izuzetno pametna

Ona je lepa, draga, uspešna i izuzetno pametna. Ona je osoba koju želite u svojoj blizini, jer je obzirna, hrabra i puna podrške.

GDE ŽENE GREŠE U SEKSU

Ali, kada je reč o ljubavi i muškarcima, ona naglo postane glupa. Sasvim sigurno poznajete takve žene i vrlo verovatno im se čudite kada dopuštaju da im muškarci čine lude stvari koje njih čine nesrećnim. Evo šta o tome kaže terapeut Debora Dun u svojoj knjizi “Glupe zbog muškaraca: 10 pravila kako stvoriti pravu romansu“.

reklame

13 znakova da se niste dovoljno opustili u dugoj vezi

ZAŠTO PAMETNE ŽENE U VEZI POSTANU NERAZUMNE?

Debora Dun tvrdi da je to zato što su žene zavisne od romantike: “Romantika je droga koja sprečava ženu da se suoči sa realnim problemima u svom životu poput financija, zdravlja ili starenja. To je način na koji one izbegavaju stvarni život. Normalno je želeti zaljubljenost i romantiku, ali ne po svaku cenu i ne u lošim vezama.”

LUDE ŽENE

ŠTA JE TAČNO NERAZUMNO PONAŠANJE?

Nerazumno ponašanje je kada žena, kaže Dun, u potpunosti odbaci oprez i dopusti sebi da se doslovno “navuče” na muškarca koji nije dobar za nju i koji može biti opasan. Poznataterapeutkinja kaže da su žene mogle ranije da uoče upozoravajuće znakove, ali su odlučile da ih ignorišu i žive u iluzijama: “Žene žele ljubavnu priču iz bajke, pa u vezu ulaze sa nerealnim očekivanjima u pogledu braka ili dugotrajnih veza. One žele da taj muškarac zaleči njihove rane i traume. Ali ne ide to tako, one same moraju da odrade taj posao, jer je to preduslov za srećnu vezu.”

10 razloga da se smuvate s cicom koja voli da čita knjige!

ŠTA BI PAMETNE ŽENE TREBALO DA TRAŽE U VEZI?

“Stabilnost, saosjećanje, stvaranje doma i porodice, ako je to ono što žena želi. Takođe, trebalo bi težiti domu koji će joj biti sigurno utočište, mesto na kom će moći da se suoči sa svim nedaćama života”, ističe Debora Dun.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.