muškarac

Da bi muškarac izašao s vama, dovoljno će biti da mu se iole fizički dopadnete. Da bi se neko vreme viđao s vama, ne bi bilo loše da imate više zajedničkih tema. Ali da bi vas shvatio kao nekoga s kim bi zasnovao dugu vezu ili brak, potrebno je mnogo, mnogo više.

Mnoge devojke gube sate i dane na sređivanje i ulepšavanje, nadajući se da će tako da “nahvataju” dečka ili budućeg muža. Međutim, one kao da ne shvataju da fizički izgled muškarcima uopšte neće biti toliko važan kriterijum kada biraju damu s kojom bi se skrasili.

Zato, da biste pronašli čoveka svog života, važno je da poradite i na nekim svojim unutrašnjim osobinama. Evo i koje su:

reklame

Strast prema poslu

Nije važno koju školu završavate, ni čime se bavite. Važno je da ste posvećeni i predani karijeri koju ste izabrali. Jednostavno, da budete ponosni na postignuća i plodove svoga rada.

Smisao za humor

Devojke koje ne znaju da prihvate šalu, bilo na tuđi, bilo na svoj račun, sigurno nisu kandidati za dugu vezu u očima muškaraca. Naučite da se s životnim nedaćama nosite s osmehom.

Imajte svoj život

Okružite se prijateljima, uživajte u hobijima, imajte nešto svoje. Muškarci vole devojke koje žive punim plućima, kojima oni sami neće biti centar sveta. Naravno, osoba koja ima svoj život za njih predstavlja i izazov.

Gradite svoj karakter

Iako je za kvalitetnu vezu neophodno mnogo kompromisa, to ne znači da treba da postanete krpa koja nema prava na svoje mišljenje. Ako imate jasan stav o nečemu, recite ga. Tako ćete zaslužiti njegovo poštovanje.

 

telegraf.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.