ubice ljubavi

Ne postoje čarobni recepti za uspešnu vezu, ali mnogi parovi nailaze na razne poteškoće. Kako izbeći sve te zamke koje mogu negativno da utiču na život u dvoje?

Psiholozi kažu da treba da se oslobodite loših navika koje su veliki neprijatelji ljubavi. A to su:

Televizija

Nema nikakve sumnje da je ovo najveći neprijatelj ljubavi. Gledanje filma pre odlaska na spavanje neće probuditi romantiku, jer gledajući u ekran, nećete gledati jedno drugo, nećete pričati, a kamoli razmenjivati nežne dodire. Televizoru nije mesto u spavaćoj sobi, a bilo bi dobro da se dogovorite da vaš Tv nekoliko večeri u nedelji ostane isključen. Nijedan film ne može da zameni romantiku u dvoje, a i ostalo…

reklame

Kada će strast u vašoj vezi izbledeti?

Prestanak sa izlascima

Možda ste umorni od posla, možda baš volite televizor, ali nemojte prestati da izlazite. Nemojte zaboraviti na prijatne večeri koje ste proveli izlazeći zajedno. Možda sada retko izlazite i to samo da biste se videli sa prijateljima. Nemojte nikada zaboraviti na vaše romantične izlaske i šetnje.

Prekovremeni rad

Možda vas je posao kojim se bavite toliko preokupirao da jedino o njemu i govorite kada dođete kući. Dođite kući malo ranije, a ono malo vremena koje u toku dana provodite zajedno, posvetite potpuno jedno drugom. Isključite što češće vaš mobilni telefon, i posvetite pažnju svom partneru.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.