PRAVA LJUBAV

Ako se nalazite u novoj vezi ili ste upoznali osobu koja vas je oborila s nogu, pitate se “da li me voli?” Pročitajte 5 znakova koji otkrivaju da je to prava ljubav

Nekima je trebalo dugo da je pronađu, neki je imaju od najranijih dana, a neki su još uvek traže. Reč je o pravoj ljubavi koja nas čini srećnim. Ako se nalazite u friškoj vezi ili ste upoznali osobu koja vas je oborila s nogu, pročitajte 5 znakova koji otkrivaju da je reč o onom pravom.

1. Planovi i snovi

Trenutak u kojem maštate o budućnosti s novim partnerom može otkriti puno.Ako vam ona uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. Ali, ako jasno možete da je zamislite i pritom osećate neverovatno zadovoljstvo i nestrpljivo uzbuđenje reč je o najdubljoj ljubavi. Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili pak običnu večeru sledećeg vikenda. Što su planovi bogatiji i čine vas srećnijima to je vaša ljubav jača.

reklame

2. Gestovi

Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lepim gestovima koji govore puno više. Kada ste spremni svoje želje stavite na drugo mesto, a sve kako bi slobodno vreme proveli s novim partnerom reč je o pravoj ljubavi. Isto vredi i za slatke male ljubavne poruke koje tokom dana bez razmišljanja pošaljete partneru. Ako osećate potrebu za takvim spontanim činom, znajte da ste zaljubljeni do ušiju.

da li me voli - prava ljubav

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.