saveti za lepotu
saveti za lepotu

Ovi saveti za lepotu su jedino što vam je potrebno za jutro posle pijančenja. Specijalna Piletova maska za mamurne vraća život u obraze i zdravo seljačko rumenilo.

Lično sam isprobao ovu tehniku i od tada moj život više nikada nije bio isti!

Počećemo od umivanja. Prvo doooobro ispljuskajte lice ‘ladnom vodom, pa ostavite da se prosuši samo od sebe. Za to vreme sručite po’ litre ‘ladne vode u grkljan i počnite da razmišljate o smislu života.

reklame

U nekoj manjoj posudi smućkajte malo palente sa kašičicom meda i mlekom, pa počnite da nanosite na facu i temeljno utrljavate. Najbolje je da istovremeno i jedete kačamak, tako da ovaj piling deluje dubinski. Zatim isperite sve to sa lica mlakom vodom.

Pošto verovatno do sad još niste našli odgovor na pitanje “Sta je smisao života?” napregnite se malo jače. Tako ćete pokrenuti creva i brže izbaciti pijano govance. Nakon olakšanja, pristupite pravljenju sledeće blagotvorne maske:

Skuvajte kafu. Deo sipajte u činiju u kojoj ćete mućkati sastojke za masku, a deo sipajte u sebe.

Za ovo će vam trebati još i kvasac, pavlaka, sos za pripremanje roštilja, beli ili crni imalin (nikako onaj braon, nije ni za k****), rakija, dva parčeta slanine, čokolada, senf i dva čena belog luka, seckana na listiće. Najlepše od svega je što sve ove sastojke i meleme možete naći u toplini svog doma…

saveti-za-lepotu

Dakle, u kafu dodajte narendanu čokoladu i sačekajte koji minut da se malo opusti. Dok to čekate seckajte beli luk.
Zatim redom stavljajte ostale sastojke (sve osim slanine i rakije) i mešajte dok masa ne postane kompaktna.

Zatim, sve to bacite u WC šolju, jer je odvratno i pljunite dok puštate vodu. Zapljusnite se malo ispod miške rakijom i nastavite dalje po uputstvu:

Na lice stavite samo ona dva lista slanine marke Adidas jer je naučno dokazano da baš ona najbolje hidrira vašu kožu i obezbeđujući joj dovoljnu količinu masnoće, čini da bude elastična i blistava, poput guze Kim Kardašijan.

Kada osetite da su oblozi od slanine odradili svoje, usisajte ih kao špagete, da podmažete grlo i stomak, pa dalje nastavite sa uobičajenim juranjim aktivnostima.

I sledeći put ne ločite toliko!

besnopile.rs

loading...