Ljubavni horoskop za novembar 2019.
Ljubavni horoskop za novembar 2019.

Pravi muškarci ne muljaju i ne igraju igrice, s njima odmah znate na čemu ste. Danas je previše ljudi zaokupljeno igranjem raznih igrica dok izlaze i udvaraju se, pa zaboravljaju da u ljubavi ne bi smelo da bude glumatanja. Mnogi se trude da dokažu i pokažu – toliko da zaborave smisao romantičnog iskustva

Nemoj da igraš njegovu igru ako ne želiš. Ne bi trebalo da trpiš lika koji se prema ljubavi ponaša kao prema igri. Zapravo, ako želiš, treba da pričekaš čoveka koji će ući u tvoj život i učiniti da u trenutku zaboraviš sve nezrele muškarce koje si ikada upoznala u svom životu. Taj čovek će ti biti dašak svežeg vazduha u toksičnom okruženju.

On je tip koji razume šta želi od života i ljubavi. On je čovek koji se ne boji da pokaže šta želi – ali s poštovanjem. Ako se pitaš kakav je to tip, evo koje stvari možeš očekivati od čoveka koji ne igra igre…

reklame

1. Nećeš morati da nagađaš šta oseća prema tebi.

Ako mu se stvarno sviđaš, to će ti i reći. Neće te naterati da moraš da sumnjaš u ono što misli o tebi. Sve njegove namere i očekivanja učiniće vrlo jasnima – čak i na početku. Osiguraće da nikada nemaš razloga za propitkivanje.

2. Nećeš imati stalne napade teskobe.

Nećeš morati da se stalno pitaš jesi li možda uradila (ili nisi) nešto pogrešno. Neće te uveriti da misliš da si zeznula nešto. Neće manipulisati ili zloupotrebljavati tvoju emocionalnu ranjivost.

3. Neće se stideti osećanja prema tebi.

Sviđaš mu se. Zanimaš ga. Možda te čak i voli. I neće se stideti zbog toga. Neće suzdržavati svoja osećanja. Neće se bojati bilo kakvih emocija s kojima će morati da se suoči. Neće se ustručavati da izrazi svoja iskrena i najdublja osećanja.

Po ovome ćeš znati da nije još jedan folirant u nizu: Jasni pokazatelji da imaš posla sa muškarcem koji ne igra igrice
Po ovome ćeš znati da nije još jedan folirant u nizu: Jasni pokazatelji da imaš posla sa muškarcem koji ne igra igrice

4. Nećeš morati da stalno budeš u odbrambenom stavu.

Neće te naterati kao da moraš da se čuvaš ili da se braniš. Nikada neće biti pretnja tvom emocionalnom stanju ili mentalnom zdravlju. Potrudiće se da se osećaš kao da možeš da mu veruješ – jer te poštuje i prema tebi se uvek lepo ponaša.

5. Nećeš se osećati nelagodno kad mu se otvoriš i kažeš šta osećaš.

Uvek će se truditi da se osećaš prijatno uz njega. Neće te osuđivati zbog onoga što želiš da mu kažeš. Neće te naterati da se osećaš kao da moraš da se cenzurišeš samo da bi mu udovoljila. U potpunosti će prihvatiti ko si i šta govoriš.

loading...