BOLJE MU SE NA GLAVU POSERI, NEGO ŠTO GA OVAKO FOLIRAŠ: 6 ženskih laži koje su muškarci davno prozreli

Nijedan vam više ne veruje da stižete na vreme niti da niste ljuti na njega dok ga pasivno – agresivno bockate!

Sigurno nijedna žena neće priznati da laže koliko je dugačka i široka, ali sitne neistine joj često olakšavaju život… Ma, sigurno ćete se prepoznati u njima. Jedino što istu laž ne možete prodati sto puta. Sad već i on zna da se nećete spremiti za pet minuta… – piše Miss7.

Ma, i najiskrenija među ženama će mu reći da se ne ljuti dok je nadurena do neba (ne bi li on sam prokluvio zašto se ljuti) i da stižete za pet minuta dok ste još na drugom kraju grada ne biste li sprečile bujicu njegovih prigovora zbog kašnjenja. Nisu to laži, život jednostavno tako funkcioniše.

reklame

6 laži kojima žene svakodnevno izluđuju muškarce!

Laž No.1 : Uopšte nisam ljuta

U stvari znači: Da, ljuta sam k’o pas! Ne razumem kako mi para ne izlazi iz ušiju? I on me još pita ZAŠTO SI LJUTA??? Je li slep, malouman, emocionalno retardiran? Ako sam ne vidi zašto sam ljuta, neću mu ni reći!

SRBI PRIZNALI ZAŠTO OSTAVLJAJU NAJBOLJE RIBE: Žene se prosečnima, a one najlepše čuvaju u sećanju...

Laž No.2 : Treba mi samo još 5 minuta

U stvari znači: Ha, ha, ha! Tek izlazim iz kade, moram se našminkati, ispeglati košulju i osušiti kosu. Ako stvarno požurim, biću gotova za 15 minuta. Naravno, ako me niko u međuvremenu ne nazove… Uh, baš počinje nova epizoda ‚‚ Pretty Little Liars”.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...