Da li vam je dečko sociopata
Da li vam je dečko sociopata

Da li vam je dečko sociopata: Ovo su znakovi koji pokazuju da s tvojim dečkom nije baš sve u redu i da je ili sociopata ili sociopata u nastajanju.

 

Nijedna od nas ne želi da završi sa sociopatom, ali na žalost, nije uvek lako prepoznati ga na “prvu loptu”. Ipak, takvi likovi se često vrlo brzo odaju i to sami – ovo su znakovi koji pokazuju da s tvojim dečkom nije baš sve u redu i da je ili sociopata ili sociopata u nastajanju:

reklame

1. Brzo se naljuti

Ne govorimo o temperamentnim ljudima koji brzo planu i brzo se smire – sociopata će da eksplodira, da urla i da baca stvari, samo zato što nije dobio nešto što želi. Ponekad čak i bez razloga.

2. Često laže

Potreba za stvaranjem izmišljenog sveta je jedna od karakteristika sociopata. Ako tvoj dečko konstantno laže i ponaša se tajnovito, vrlo verovatno ima psihičkih problema. Ili ljubavnicu, što mu ne ide u korist.

3. Menja raspoloženje

Svi ga menjamo tu i tamo, neki više, neki manje, ali samo sociopate mogu iz beskrajne sreće da uđu u stanje depresije ili ljutnje u roku od nekoliko minuta. Ako u ovome prepoznaješ svog dečka, pazi.

4. Ne izvinjava se

Nikad, čak ni kada je sasvim jasno da je kriv. Sociopate nisu sposobne da shvate da mogu da pogreše, a ovakvi ljudi čak i kad im se dokaže greška probaće sve da svale na nekog drugog.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.