Pred tobom je 10 ”skrivenih” znakova da svojim ponašanjem odbijaš muškarce. Skriveni su verovatno još samo tebi, a većina ljudi iz tvoje okoline i te kako dobro zna da ne možeš pronaći frajera zbog ovih stvari.

 

Već si nekoliko puta čula da deluješ umišljeno

Čak i ako je to jako daleko od istine, svejedno funkcioniše kao istina. Ako deluješ nepristupačno, retko će ti ko pristupiti – toliko je jednostavno.

reklame

Zapravo mrziš frajere

Sebi govoriš da želiš da upoznaš nekoga, a duboko u sebi zapravo jedva čekaš da budeš sama, bez ikoga ko bi te gnjavio.

Brzo se ljutiš

Kad te neko odbije, jednostavno pobesniš i izgubiš kontrolu nad svojim osećanjima i reakcijama? Mislimo da je jasno zašto nisi hit među muškom populacijom.

ljutnja nervoza

Sklona si svađanju

Imaš sposobnost da najobičniji razgovor pretvoriš u raspravu i potajno se nadaš da će doći do prepirke u kojoj ćeš ti pobediti.

Ne paziš na izgled

Nije sve u izgledu, naravno, ali ako si jedna od onih žena koje se potpuno zapuštaju i očekuju da će ih neko prepoznati po karakteru, živiš u velikoj zabludi. Možeš ida zgledaš kao da ti je barem malo stalo i svejedno imati zanimljiv karakter.

Previše piješ

Na maturskoj večeri je možda bilo zabavno, ali generalno, žene koje previše piju i skaču po stolovima nisu atraktivne muškarcima – samo su atrakcija.

alkohol

Facebook je tvoja zona za iživljavanje

Bilo da je reč o agresivnim statusima o bivšim momcima, slikama mačaka ili deljenju citata o ljubavi, ako je tvoj Facebook zid platforma za lečenje frustracija, svaki iole normalan frajer će pobeći.

Tražiš muža  tokom svakog izlaska

Imaš osećaj da su se sve tvoje drugarice već udale pa je svaki izlazak za tebe misija. Muškarci takve nanjuše istog trena pa se istog trena udalje.

Buljiš u mobilni bez prestanka

Možda je to samo tvoj beg od stvarnosti ili način na koji rešavaš nervozu, ali prosečnom posmatraču samo deluješ kao nepristupačna devojka.

Zavisna si o drami

Pronalaziš nešto loše u svakoj situaciji, a u svakoj situaciji praviš nepotrebnu dramu? Većina muškaraca beži od takvih žena.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.