Raskid nije kraj sveta, iako gotovo uvek tako izgleda.

Ovo posebno važi ako ste bili u vezi godinama i jednostavno još uvek niste spremni za kraj veze. Mada, postoji nekoliko stvari koje bi trebalo da uradite nakon raskida. Evo šest stvari sa kojima možete početi, piše Ženski magazin.

1. Izlazite sa prijateljicama

Vaše prijateljice su tu sa razlogom. One su već prolazile kroz to, a vi ste bili tu da im pomognete i pružite podršku. Sada je došlo vreme da one vama pomognu. Pozovite ih da navrate, ili vi idite kod njih, uzmite neki dobar sladoled i ogovarajte bivšeg.

reklame

Dopustite svojim osećanjima da isplivaju, bilo da ste uznemireni, besni ili tužni zbog njega. Emotivna nestabilnost je potpuno normalna u ovoj situaciji, a vaše prijateljice će vam pomoći da sve to izbacite iz sebe, kako biste bili u stanju da nastavite dalje.

drugarice

2. Rešite se svih stvari koje vas podsećaju na njega

Uvek će se naći sitnice u vašem domu koje će vas podsećati na njega. To može biti neka određena muzika, ili album pun fotografija na kojima ste vas dvoje. Spakujte apsolutno sve što vas podseća na njega i sklonite što dalje od vas, makar na neko vreme.

Ako imate dovoljno hrabrosti u tom trenutku, bacite sve te sitnice. Naravno, uvek će se naći određene stvari koje nećete moći da bacite, jer vas neće podsećati samo na njega.

3. Ostanite pozitivni na društvenim mrežama

Da li zaista želite da ljudima stavljate do znanja koliko vam bivši nedostaje?

On će to na ovaj ili onaj način videti i pogodite kako će se osećati po tom pitanju – zadovoljno. Vreme je da se posvetite pozitivnim stvarima u životu. Postavite nekoliko optimističnih statusa, ili podelite neke dobre citate vezane za bezbolan raskid. Pokažite ljudima, a i njemu, kako dobro trošite slobodno vreme, na neki novi hobi, na primer.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.