7 vrsta “fantastičnog seksa” koji možete imati sa partnerom

0
516
Kada su žene najnapaljenije, a kada muškarci?
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
loading...

Da li ste ih probali? Kada smo razmišljali o seksu, uvek smo ostali uskraćeni za odgovor- šta zapravo predstavlja dobar seks? Ako ste mislili da postoji samo jedna vrsta dobrog seksa, prevarili ste se jer to apsolutno nije tačno.

Dobar seks može da označava različite stvari. Zapravo, svaka osoba ga doživljava totalno drugačije.

Zato vam predstavljamo spisak različitih vrsta seksa, koji su nam veoma bliski.

1. Kada je dobar u fizičkom smislu

Ne morate biti emotivno povezani sa osobom sa kojom imate seks. Vi otvoreno pričate i provodite zajedničko vreme, ali se jednostavno niste našli u dubljem smislu. To može biti neko koga ste skoro upoznali ili neko koga znate duže vreme. Seks je fantastičan- i to vam veoma prija.

Nakon što se seks upravo odigrao i vi razgovarate, ne postoji nikakva vrsta povezanosti. On može da vam recituje pesmu ali to nije nimalo romantično, jer on ne pravi kontakt očima niti bilo koji znak prisnosti. Kasnije će vam poslati svoje golišave slike, umesto da vam priča o svojim snovima.

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

U redu je imate seks bez emocija, jer ponekad svi mi hoćemo samo da predahnemo i da se isključimo. I dalje je to dobar seks, zato što se odlično slažete u krevetu i fizički zadovoljavate jedno drugog.

Ali što se tiče emocija, ne očekuje mnogo. Jutarnji seks možda jeste odličan, ali on vas neće poljubiti na kraju kada bude pošao kući.

Pročitajte i  9 saveta za žene koji će Vas poštedeti velike nesreće u ljubavi!

2. Kada je emocionalno dobar

Ponekad dobar seks predstavlja totalni opozit fizičkom. Reč je o emocionalnom seksu. On je veoma dobar i čini da se osećate ispunjeno, mada fizički gledano nije baš najbolji seks koji ste ikada imali.

Možda niste imali orgazam, i možda ste se nakon toga osećali pomalo nezadovoljenom. Kako god zvučalo, u nekim trenucima ste pokušavali da shvatite kako vaša tela funkcionišu. Ali sa druge strane, to je bilo nezaboravno emocionalno iskustvo.

Može se desiti da je vaš seksualni partner upravo neko koga ste sreli ili ga znate već neko vreme. Možete imati desetine razgovora sa nekim i da i dalje ne osećate povezanost, a onda imate samo jedan otvoren razgovor sa jednom osoboma koju osećate kao da je znate ceo život.

Kada je seks emocionalno dobar, on prelazi na jedan viši nivo. Vi niste samo tela u interakciji, koja se pomeraju samo kako bi zadovoljila jedno drugo. Prsti koji dodiruju telo govore: Želim da te upoznam. Prsti vam dodiruju kičmu, a vi osećate kao da lebdite.

Kada je seks emocionalno dobar, osećaćete to dugo nakon što se dodir zaustavio.

3. Kada je obostran

To je najbolji seks koji ste ikada imali i najdublja i najintezivnija konekcija koju ste ikada osetili, ali i vaš partner. On je jednako dobar fizički i emocionalno. Jaka povezanost, otvorenost i spremnost za eksperimentisanjem i upoznavanjem partnera je ono što ovaj seks izdvaja od drugih…

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.