Pravi muškarac shvata koliko je srećan pored tebe
Svaka veza se sastoji od kombinacije ljubavi, strasti, kompromisa, davanja… Ali, ako želite da ona opstane, vreme je za male promene.

1. Ponekad preskočite zadnji, najslađi zalogajčić i prepustite ga partneru. Ako znaš da on nešto jako voli, pa čak i ako ti jednako voliš baš tu hranu, napravi izuzetak i prepusti mu zadnji komad čokolade, torte ili nekog drugog slatkog zadovoljstva. Možda se ne čini kao veliki gest, ali ovakav znak pažnje može značiti puno.

2. Prepustite partneru da s vremena na vreme izabere šta ćete jesti, koji film ćete gledati ili gde ćete ići na godišnji odmor. Ovaj gest otkriva da vam j stalo do njegovog mišljenja.

reklame

3. Ako znate da njegova porodica dolazi u goste, a ne viđate ih često pobrinite se da to vreme posvetite njima. Kada se lepo odnosite prema partnerovoj porodici, to dokazuje da vam je stalo do njega.

4. Svaki par ima različite jutarnje rituale. Preduhitrite ponekad partnera u njegovim rutinama i napravite to isto umesto njih. Skuvajte kafu i pripremite doručak pre nego što ustane…

5. Parovi koji žive zajedno već neko vreme već imaju određena zaduženja oko održavanja kuće. Ako je vaš partner zaposlen preko glave ponekad preuzmite deo posla na sebe. Vi skuvajte ručak umesto njega, bacite smeće ili operite veš. Sitnica koja znači puno.

6. Komplimenata nikada dosta. Upravo zbog toga, kada primetite nešto na vašem partneru, a sviđa vam se, izgovorite to naglas, da vas dobro čuje. Pohvalite partnerov izgled, frizuru ili modnu kombinaciju, istaknite kako ste ponosni na njegovo široko znanje o nekoj temi…

7. Mala iznenađenja su više nego dobrodošla u svakoj vezi. Bilo da se radi o kupovini sitnice za koju znate da vaš partner voli, organizaciji izleta ili pak pripreme večere iznenađenja, svaki topao i iskren gest itekako ostaje zapamćen.

 

zadovoljna.dnevnik.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.