3 OSOBE KOJE MORATE PRONAĆI U SVOM ŽIVOTU: Svemir će ih poslati k vama kada bude pravo vreme

Anđeo čuvar može biti neka preminula osoba koja je bila bliska vama ili rođak koji budno prati na vašu sigurnost

Da li ste nekada imali osećaj da vas neko posmatra, iako znate da nikoga u blizini nema? Koliko ste često na pitanja koja ste sami sebi misaono postavljali, dobijali odgovore koje sami nikada ne biste dali? ​

Treba uočavati znakove, i one koji se brinu za vas sa druge strane, koji upozavaju, predskazuju, podržavaju, piše Bebamur.com

reklame

Evo 6 znakova da vam neko daje signale sa druge strane stvarnosti:

1. Vaši snovi se pamte i veoma su izražajni

Duhovni svet često šalje poruke kroz snove. Ako vas u životu očekuju promene, možete dobiti znak u snu. To će biti scenario, simbolika, koji sigurno neće proći nezapaženo. Ne treba da tražite objašnjenja u običnim sanovnicima, ako ste sanjali takav san od kojeg se raduje sve unutra, ili obrnuto, žmarci prolaze po koži samo pri sećanju na njega. ​Kada spavate, astralni svet biva dostupan.

Sva vaša uverenja ostaju u stvarnosti, i vi bivate bolje prijemčivi za druge sfere. Onostrani entiteti (to su vaši preci koji su otišli u drugi svet, simboli vere, u zavisnosti od religije, to su značajni događaji koje ćete ponovo proživeti u snu, ili ljudi za koje su veoma dragi u ovozemaljskom životu) javljaće vam se u slikama koje ćete zapamtiti. Sve što treba da uradite, ako shvate da je to znak odozgo, da tu formulisanu nameru spoznate potpunije.

​​2. Vaših 5 čula se izoštrava

Realni svet osećate preko čula mirisa, dodira, ukusa, vida i sluha. Irealni će davati signale na takav način, ali ćete ipak razumeti – taj miris ili zvuk ne mogu biti na tom mestu, to može biti miris određenog cveta ili trave, voštane sveće ili dah konkretnog čoveka.

To može biti zujanje u ušima. Možete primetiti perifernim vidom figure i njihovo kretanje. Ne bojte se, već produžite da osluškujete, budite otvoreni i posmatrajte, postavljajući pitanja.

​3. Počinje loše da radi elektronika i elektrika​

Znakovi odozgo ili iz paralelnih svetova, mogu se i tako ispoljiti. Mi smo stvoreni od materije i elektriciteta – talasa, koji mogu biti veza između naših svetova.

Ako vaš automobil neće da se pokrene, iako je sve u redu sa paljenjem, vrlo je verovatno da vas vaš anđeo čuvar ne pušta sada na put.

Bolje je da poslušate pesmu koja se tada emituje na radiju – asocijativna percepcija će vam pomoći da se orjentišete – ili će ukazati na toga ko brine o vama, ili o razlogu za to zadržavanje. Ne treba se bojati, uprkos horor filmova sa sličnim sadržajem, zapamtite: telo može da istruli, ali energija koja vas povezuje sa nekim čovekom koji vas štiti spolja – je večna…

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.