6 SMS poruka koje spašavaju stvar posle katastrofalnog muvanja (Vodič za švalere)

0
4268

Želeo si da joj prirediš veče za pamćenje. I jesi, samo ne onako kako si ti zamislio. Misliš da posle ovog nema dalje ali…

Ona je predivna i prepametna i skakao si do plafona od sreće kad je pristala da izađe sa tobom, jer si mislio da ti, obični smrtnik, kod nje nemaš nikakve šanse. Želeo si da joj prirediš veče za pamćenje. I jesi, samo ne onako kako si planirao. Uopšte ne znaš gde je krenulo po zlu, ali jasno ti je da si svoju zlatnu šansu propustio i da devojci ne pada na pamet da se ikad više vidi sa tobom u ovozemaljskom životu. Ali ipak nije sve toliko tragično ko što misliš. Besno Pile ti nudi top izgovore koji će ti pomoći da iskamčiš barem još jedan izlazak sa njom. Bogu hvala, u svakom paketu imaš zilion sms-ova pa ne moraš da se ograničiš na 160 karaktera, zato telefon u ruke i piši!

Kad ispadneš mutav preko svake mere 

Znaš, iako za mene to niko ne bi pomislio, ja sam užasno stidljiv.Uglavnom umem to da prevaziđem ali kad sam te video da mi prilaziš sva blistava i prelepa, jezik mi se zavezao u čvor i celo veče mogao sam samo da gutam knedle i da te gledam ko da sam umobolan.

Pročitajte i  Psiho test: Stvar sa slike na koju prvo obratiš pažnju otkriva šta te zaista muči
Joooj, pa on uopšte nije debil, presladak je!
Joooj, pa on uopšte nije debil, presladak je!

Kad ona sasvim osnovano misli da se drogiraš 

Jasno je meni da veče uopšte nije prošlo kako sam zamislio i hteo sam da ti se izvinim na neprimerenom ponašanju. Veruj, skroz sam kul dečko, ali imam alergijski sinusitis i umesto da popijem atihistaminik greškom sam uzeo kevine pilule za menopauzu. E pa sad mislim da shvatam kako je vama tokom PMS-a  kad ste preosetljive.

Slušaj,molim te, šta mi Pera piše, je l' misliš da me folira?
Slušaj,molim te, šta mi Pera piše, je l’ misliš da me folira?

Delovao si potpuno nezainteresovano, a realno nisi 

Ceo dan nisam mogao da se smirim pri pomisli da treba da se vidim sa tobom, drmala me trema ko pred pismeni iz matematike. Drmnuo sam bromazepam, a kroz 2 sata još jedan da bih bio siguran da ću biti skroz kul. I eto, nisam bio ni kul ni prekul već mrtvo puvalo…nastavak na sledecoj stranici…