3 stvari po kojima možeš da prepoznaš da ti je dečko ŽENSKAROŠ I PREVARANT

0
1552
ŽENSKAROŠ I PREVARANT
loading...

ŽENSKAROŠ I PREVARANT
Svaka devojka/žena ponekad ima momente nesigurnosti u kojima postavlja sebi ona čuvena i zbunjujuća pitanja: Da li on mene stvarno voli, da li mu i koliko značim, da li me vara itd… Ako ste postavili sebi ovakva pitanja više od dva puta, verujte mi, u velikom ste sranju! Ne, ne plašim vas, samo ste sa ženskarošem koji ne obraća pažnju na vas nego samo hoće da ga umoči bez truda a da je*e okolo šta stigne.

Ovakav je ženskaroš

Kada je muškarac ženskaroš, njemu nije bitno toliko kakva je riba, sve dok ima “rupu”. Čudna sorta. I ovce imaju rupu pa ih ne muva za seks. Njemu je fetiš da te brzo i iskusno (lako) osvoji. Ako si na ovaj način “pala”, imam savet za tebe. Odjebi ga momentalno. Đubre muško, šta on misli! Da si ti neka ku*va i da može sa tobom lako da dobije seks? Neće moći.

Ovakav je prevarant

Muškarac prevarant (muškus prefriganus), vrlo opasna sorta. Ako se smatraš normalnom, finom i poštenom devojkom, žestoko možeš da najebeš od ovakvog predatora. Nemilosrdan je to muškarac koji krade od toalet papira iz WC-a, preko uložaka iz tvoje torbe (u koje posle trese sline) do para, nakita a veoma retko može da ti ukrade srce. Ako se zaljubiš. Odjebi to, nemoj da se priča svašta po komšiluku!

Kombinacija ženskaroša i prevaranta

Šta reći… Ako ti je dečko u ovoj kategoriji, i ti ćeš u zatvor zajedno sa njim. Ajde što tebe vara i krade, nego kreše i tvoju najbolju drugaricu svaki put kada okreneš glavu. Ma i nju vara sa nekom trećom, četvrtom… Toliko vara da je u stanju sam sebe da vara. Sa ovakvim dečkom ne da treba da raskineš, nego da ga prijaviš u policiju da ga odma’ ‘apse. Broj policije ti je 192. Ako pozovete odmah, dobijate poklon.

Pročitajte i  Mudro su se ovog dosetili: Kada rade ove 2 stvari muškarci smatraju da uopšte ne varaju. Žene se ne bi složile sa njima

 

Autor: besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.