Pravilo 34 : Kada delujete nežno i ženstveno, budite u njemu nagon da vas zaštiti. Kada delujete agresivnije, budite u njemu nagon za takmičenjem.
Pravilo 35 : On će dozvoliti ženi-krpi da plati večeru na prvih nekoliko sastanaka, ali mu to neće pasti na pamet kada je s devojkom svojih snova.
Pravilo 36 : Formalni položaj moći služi samo za pokazivanje u javnosti, ali pravi položaj moći je samo za ličnu upotrebu. A to je jedini koji je zaista važan.
Pravilo 37 : Ako mu pružite osećaj moći, želeće da vas zaštiti i da vam pokloni čitav svet.
Pravilo 38 : Kada se žena ponaša kao da je sposobna za sve, na kraju će morati sve i da radi.
Pravilo 39 : Muškarci ne reaguju na reči! Oni reaguju na prekid kontakta.
Pravilo 40 : Preopširni razgovori o “vezi” gase osećaj “nepoznatog”, a samim tim i tajanstvenost.
Pravilo 41 : Muškarci poštuju žene koje komuniciraju sažeto, jer upravo tako muškarci međusobno razgovaraju.
Pravilo 42 : Ako ste uvijek SREĆNI, a on uvijek SLOBODAN, i on će uvijek biti SREĆAN.
Pravilo 43 : Ako dopustite da se uobičajen ritam vašeg života prekine, nastaje praznina. A onda, da biste nadomestili ono čega se odričete, počinjete da očekujete i tražite više od svog partnera.
Pravilo 44 : Većina žena čezne da od muškaraca dobije nešto što zapravo one treba da pruže same sebi.
Pravilo 45 : Žena u muškarčevim očima djeluje sigurnije kada on ne može da je otrgne od njenog života, jer je ona tim životom zadovoljna.
Pravilo 46 : Onoga časa kad žena počne previše da se trudi da zadovolji njegova merila, ona obara standarde njihove veze.
Pravilo 47 : Skačete kroz obruč svaki put kada mu uporno i jasno pokazujete kako “dajete sve od sebe”.
Pravilo 48 : Morate paziti da ne utonete u živi pesak. Ako ne uspete da zadržite vlast nad sobom, vaša veza je osuđena na propast.
Pravilo 49 : Skakanje kroz obruč često ima loše posljedice: on to vidi kao mogućnost da dobije “i jare i pare”. Ali ako ostajete tik izvan njegovog domašaja, on će uvek paziti kako se ponaša.
Pravilo 50 : Fina devojka mu pruža previše kad joj udovoljavanje njemu postane važnije od udovoljavanja sebi.
Pravilo 51 : Ako prečesto morate da skačete kroz obruč, ta veza verovatno nije dobra za vas. Kad je veza prava, sve ide lakše i ne zahteva velike napore.

Pravilo 52 : Kad zvocate, on vas isključi. Ali kada govorite svojim ponašanjem, on će obratiti pažnju na to.

reklame

Pravilo 53 : Čak i kad muškarac shvata ženu zdravo za gotovo, on će i dalje želeti da se uveri kako je ona negde “u blizini”.

Pravilo 54 : Kada vaše ponašanje postane predvidlivo, on će vas zavoleti kao majku – i sve više shvatati zdravo za gotovo.
Pravilo 55 : Negativna pažnja je i dalje pažnja. Ona muškarcu daje na znanje da obraćate pažnju na njega – baš kao što on želi.
Pravilo 56 : Kad se prema njemu ponašate opušteno, kao prema prijatelju, on će sam da vam se približi. Zato što želi romantiku, ali i zato što želi da on priđe vama.
Pravilo 57 : Blaga distanca, uz utisak da održavate dobru samokontrolu, učiniće da postane nervozan jer će pomisliti kako bi vas mogao izgubiti.
Pravilo 58 : Muškarac shvata ženu zdravo za gotovo onda kada je zainteresovan, ali se više ne trudi oko nje.
Pravilo 59 : Kada zvocate, vi postajete problem, koji on rešava tako što vas isključije. Ali kada ne zvocate on je prinuđen da rešava problem.
Pravilo 60 : Ako njegove poslove prepustite nekome drugom i počnete da hvalite onoga ko ih obavlja, muškarac će poželeti da ih opet sam radi.
Pravilo 61 : Kada zvocate, on vidi slabost.
Pravilo 62 : Muškarac emotivnu ženu smatra SLABIĆEM!
Pravilo 63 : Isto kao što pretjerana bliskost rađa prezir, pomalo nepristupačno držanje može često da podstakne njegovo poštovanje.
Pravilo 64 : On će zaboraviti koliko mu značite… ako ga vi na to ne podsetite.
Pravilo 65 : Mnoge žene previše pričaju jer su nervozne – a muškarci to često shvataju kao znak nesigurnosti.
Pravilo 66 : Kad mora da razgovara o osećanjima, muškarcu se čini kao da mora nešto da radi. Kad je sa ženom, on želi da se zabavlja.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...