VELIKA NAGRADNA IGRA VLADE SRBIJE: Takmičenje za najlepše poštansko sanduče

0
485

sanduceBliži se 1. Januar 2015. godine, krajnji rok do koga su svi građani Srbije u obavezi da svoje nestandardne poštanske sandučiće zamene onima koji su po standardima Evropske Unije i to o svom trošku.
Kako bi podstakla ljude da zamenu obave na vreme, vlada Sbije organizovala je jednu nesvakidašnju nagradnu igru. Pozvala je građane da na skupštinsku adresu šalju slike svojih poštanskih sandučića, zaključno sa 19. Decembrom ove godine. Izvlačenje pobednika obaviće u Ponedeljak 22. Decembra specijalni žiri, sastavljen od eminentnih stranačkih predstavnika na vanrednom zasedanju. Sandučići će se ocenjivati po lepoti, ali i po maštovitosti i funkcionalnosti. Pobednik dobija besplatno uklanjanje starog sandučeta i zamenu za novo.

Pročitajte i  Besno Pile najbolje fore: Posteri za smeh, odlepićete od smeha

Pogledajte i SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA STOJI IZA LEDENOG IZAZOVA!

Svi ostali građani će zamenu morati da obave sami u predviđenom roku i o svom trošku. Radi povećanja ekološke svesti građana, stari sandučići se neće bacati, već će se kačiti na drveće kao kućice za ptice. Za ovaj projekat biće izdvojeno više desetina miliona eura i angažovano preko hiljadu izvođača. Sve to nadgledaće armija specijalno opremljenih i uvežbanih komunalnih policajaca. Za one koji ne žele da se odreknu svojih starih sandučića, propisana je kazna klečanja na kukuruzu i gledanja TV programa na nacionalnoj frekvenciji. Kako je ova vest o nagradama, prerasla u priču o kaznama, evo ne znam bogomi.