Svakome ponekad treba podsetnik da bi se vratio na pravi put: 8 životnih istina koje bi tvoja duša volela da zapamtiš
Svakome ponekad treba podsetnik da bi se vratio na pravi put: 8 životnih istina koje bi tvoja duša volela da zapamtiš

Lako je zaboraviti ko smo, odakle dolazimo i šta sve možemo biti. Ponekad svima treba podsetnik da se vratimo na pravi put.

Duša je bezvremena, večna i beskrajno mudra. Budući da je duša izvor mudrosti i vođstva, ona uvek pokušava da komunicira sa nama, naročiito kad prolazimo kroz vreme velikih patnji, piše Gostica.

Na mestu si gde treba da budeš

Bez obzira na to kroz što prolaziš, bez obzira na put koji te je doveo na mesto na kojem se sada nalaziš, ti si tu gde treba da budeš. Nisu važni izbori koje si mogla da odabereš, putevi kojima si mogla da kreneš, važno je samo ovo mesto na kojem si sada. Tvoja duša želi da znaš da se mnoge stvari događaju s razlogom, ali da nam ti razlozi zbog našeg višeg dobra ne mogu biti poznati. Imaj vere jer na kraju će sve dobro ispasti.

Sve je privremeno

reklame

Ništa ne traje zauvek, ni dobro, ni loše i ništa nikada neće biti trajno. Važno je da znaš kada se jedna vrata zatvore, druga čekaju da ih otvoriš. Upusti se u tu vožnju punu uspona i padova koju nazivamo životom.

Ti si vredna osoba

Rođena si dovoljna i dostojanstvena, kada se smatraš manjkavom ili nedovoljnom to je pobuna protiv sopstvenog bivstvovanja. Postoje razlozi koji su poznati tvojoj duši zbog kojih si takva kakva jesi.

Smrt je iluzija

Ti kao individualizovani fragment više svesnosti nikada ne možeš biti uništena. Nemaš se čega bojati jer nemaš ništa da izgubiš. Kada tvoje fizičko telo umre imaćeš više nego u materijalnom svetu.

Voljena si

Frekvencija vibracije Svemira je frekvencija ljubavi. Snaga života koja te je stvorila voli te bezuslovno baš takvu kakva jesi i ta ljubav je bezuslovna.

Sopstvenu vrednost meri prema sebi, a ne prema drugima

Ako stalno tražiš potvrdu izvan sebe, nikada nećeš biti srećna. Svi smo različiti i svi percipiramo stvari na različite načine, a tvoj ugled nije nešto što možeš da kontrolišeš. Kada te život udari, seti se da smo svi lepe i jedinstvene pahulje. Prestani da pokušavaš da udovoljiš ljudima i počni da uživaš, život je kratak.

Živi u sadašnjosti

Nemoj ostati u prošlosti niti u snovima o budućnosti. Pronađi svoju strast i preuzmi kontrolu. Sigurno su se neke loše stvari dogodile u prošlosti, ali im nemoj dopustiti da te oblikuju. Otpusti prošlost i ceni ono što imaš sada.

Imaš sve što ti treba

Sve veštine, talenti i motivacija koji su ti potrebni već su unutar tebe. Moraš verovati u sebe i učiniti sve najbolje što možeš da bi stigla tamo gde želiš da budeš. Zapamti da već imaš sve potrebne alate.

miss7zdrava.24sata.hr

loading...