petak 13

Ovog meseca petak 13. pao je ponovo na petak!!!

Mnogo je baksuzluka i crnjaka ovih dana, a mi za vas izdvajamo samo najstrašnije, piše besnopile.rs.

Poznata starleta izašla da baci đubre bez šminke. 15 komšija na licu mesta umrlo od srčanog udara, a njih 50 se bori za život.
Situacija bi sigurno bila još gora, da jedan hrabri sugrađanin nije starleti prišao s leđa i prebacio joj peškir preko glave.

Čivava ujela crnu mačku, pa ova nije mogla nikome da pređe put i tako se poremetila ravnoteža u kosmosu. Najavljeni zemljotresi, vulkanske erupcije i poplave.

reklame

Srbenda greškom pojeo dijetalnu pljeskavicu, pa je hitno prebačen u bolnicu zbog jakih grčeva, povraćanja i proliva. Strahuje se od izbijanja epidemije, jer se ne zna koliko je još ljudi jelo pljeskavice sa istog kioska, misleći da su životinjskog porekla.

Momak smuvao devojku uživo, a ne preko Fejsa. Njuz fid u šoku. Roditelji devojke nedostupni za lajk, tvit, koment. Sugrađani strahuju za svoju decu, zatvaraju grupe. Škole su blok.

Mlatio tuđim ku*cem po koprivama, pa dobio batine od komunalne policije!

Pio je vodu sa česme tri godine, a onda mu našli piramidu u bubregu i jato kedera u mokraći!

Sedeo na promaji pa mu otpala glava. Hitno prebačen na ortopediju u Nemačkoj, u jedinu bolnicu na svetu koja sa uspehom obavlja spajanje dupeta sa glavom.

– Žena se vratila sa posla i nije skuvala ručak. Samo je sela u fotelju, izula cipele, podigla noge i počela da menja kanale. Ukućani na rubu propasti. Trend teži da obuzme svet, pa se strahuje od masovnog gladovanja. Čovečanstvo na ivici izumiranja.

– Muškarac tužio poznatog proizvođača kozmetike, nakon što je zaspao sa mladom lepoticom, a probudio se sa smežuranom babom.

Čist horor!!!

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.