Stavljala sam FOLIJU NA GLAVU
Čuli ste možda za onu bapsku foru da zavijete stopala u foliju na dva sata kad ste prehlađeni, i to će vam magično izlečiti prehladu? E, pa, ovo nije to. Ovo je nešto što će vas ostaviti zadivljene, a zaista deluje!

Reč jeo triku na koji sam provalila sama, iskreno, a moje telo se načisto preporodilo. Imunitet mi je nikad bolji, ja sam zaista srećna a i seksualni život mi se načisto preokrenuo.

Evo kako je sve počelo:

reklame

Danima sam loše spavala i prevrtala se u krevetu, misli koje su mi nadolazile kao da su bile nečije, veštački umetnute. U jednom trenutku sam se pomalo i uplašila.

Ali, to sad nije bitno, važno je napomenuti da mi se usled nedostatka sna faca načisto sdroćkala, a podočnjaci otegli i naduli kao da sam, ne daj bože bolesna.

Ali mukama tu nije kraj. Kako sam u nekoliko dana duplo poružnela, muž je prestao da nasrće i traži “akciju”. Snovi koji su me proganjali bili su nepodnošljivi, a glasovi i tuđe misli u glavi sve glasniji i glasniji.

Tu sam se iznenada setila starog bakinog trika sa alu folijom i izvlačenjem temperature, samo što sam umesto na noge stavila foliju na glavu i to je bilo to!

Kako sam stavila foliju preko glave, muž je glasno uzdahnuo i nasrnuo na mene kao i pre kad nisam bila ovako ružna. Seksali smo se kao zečevi na guarani, a ja sam konačno prodisala!

Za ovu magiju trebaće vam:
  • Aluminijumska folija
  • Muž
  • Glava

Postupak je jednostavan:

Sipajte malo rakije u čašicu i protrljajte nepce. Nema potrebe da utrljavate niti da čekate da se upije već jednostavno odmah glavu zamotajte u obilnu količinu folije, pazeći da ostavite malo mesta da možete da dišete.

Sve što je sad potrebno je da se skinete i izađete pred dragog i sačekate rezultate!

Koža na petama će vam biti PRETERANOOOOO mekša, a breskvica preporođena, kao posle orošavanja.

NEMA NA ČEMU! <3

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.