ŠTA JE NAJVREDNIJA STVAR KOJU SU VAM DECA UNIŠTILA: Bizarni nestašluci dece koje su roditelji skupo platili
ilustracija: Pixabay

Na jednoj društvenoj mreži, roditelji su podelili sa javnošću šta je najskuplja stvar koju su im deca uništila. Neke od ispovesti su krajnje bizarne  i zastrašujuće…

Moja rođaka se nakon dojenja odlučila da ugradi silikone u grudi. Jednoga dana sin joj je tako jako skočio na grudi da su svi šavovi popucali i sve je pokuljalo napolje. Sada ima grozne ožiljke.

Cimerka u studentskom domu mi je jednom priznala kako je kao mala maštala da se usred leta kliže na ledu. Jednoga dana kad nikog nije bilo kod kuće, poskidala je sa polica celokupnu kolekciju ploča svojih roditelja, poređala ih je po podu, obula klizaljke i sve ploče izlomila kližući se po njima.

reklame

Moju vaginu – priznala je jedna majka.

Nisam roditelj, ali sam jedne godine na krstarenju prisustvovala zaista neprijatnoj sceni. Na brodu se održavala aukcija umetničkih slika. Pošto su delili besplatan šampanjac, skupilo se mnogo sveta. Tu je bila i jedna porodica sa decom. Pustili su klince da slobodno trče okolo bez nadzora i deca su voštanim bojicama išarala sliku vrednosti 15.000 dolara.

najvrednija stvar koju su vam deca uništila

Jednoga dana moj trogodišnji sin rešio je da mi pomogne u pranju kola. Dok sam ja ribao jednu stranu, on je otišao do druge i izgrebao celu limariju kamenjem.

Kada sam bila tinejdžerka, sa dečkom sam se ušunjala u vinski podrum njegovog tate. Uzeli smo neku bocu vina koja nam je izgledala najbezveznije i popili. Mislili smo da nikad neće primetiti, a ispostavilo se da je baš ta flaša vina bila neverovatno retka, stara i sa velikom sentimentalnom i materijalnom vrednošću. Njegov otac je to vino nasledio od njegovog dede nakon mature, a njegov deda je tu flašu vina dobio od svog oca za punoletstvo. Kad samo pomislim da smo vino popili direktno iz flaše, krijući se u žbunju… kakva šteta.

loading...