Taša Rein, poznata mlada glumica, koja snima filmove za odrasle na svom tviter profilu ima više od 170,000 pratitelja koji je svakodnevno obasipaju raznim pitanjima o seksu i ljubavi. Njeni saveti su oduševili mnoge njene obožavatelje, a mi vam prenosimo njene sugestije o tome šta ona lično smatra da najviše pali devojke.

1. Samopouzdanje

Taša: Ovo se tiče i muškaraca i žena. Ako sjajite samopouzdanjem, iste sekunde postajete atraktivniji, moćniji i više moj tip!

2. Naglasak

Taša: Znam da ovo nije fer, nemaju svi neki naglasak. Ali kul deo je da vi zapravo imate naglasak, ali za nekoga drugoga ko nije iz vašeg dela sveta. Slušati nov i nepoznat naglasak, nove fraze i rečenice je za mene pomalo tajnovito i zanimljivo i naravno, super seksi!

reklame

besno pile48 Dec. 05 16.33

3. Organizacija

Taša: Ja stvarno želim da budem bolje organizovana! Volela bih da imam vremena i energije da se pobrinem za te stvarni, ali s obzirom na to da nemam, uvek tražim partnera koji je takav! Organizovan partner takođe znači da je odgovoran, pametan i da misli unapred, a to me jako pali….

 

loading...