Naslovna seks Saveti seksi glumice: Naučite već jednom na šta žene otkidaju (VIDEO)

Saveti seksi glumice: Naučite već jednom na šta žene otkidaju (VIDEO)

1142
PODELI
loading...

Taša Rein, poznata mlada glumica, koja snima filmove za odrasle na svom tviter profilu ima više od 170,000 pratitelja koji je svakodnevno obasipaju raznim pitanjima o seksu i ljubavi. Njeni saveti su oduševili mnoge njene obožavatelje, a mi vam prenosimo njene sugestije o tome šta ona lično smatra da najviše pali devojke.

1. Samopouzdanje

Taša: Ovo se tiče i muškaraca i žena. Ako sjajite samopouzdanjem, iste sekunde postajete atraktivniji, moćniji i više moj tip!

Pročitajte i  Odlaganje menstruacije: Da li je dobro odlagati menstrualni ciklus zbog letovanja?

2. Naglasak

Taša: Znam da ovo nije fer, nemaju svi neki naglasak. Ali kul deo je da vi zapravo imate naglasak, ali za nekoga drugoga ko nije iz vašeg dela sveta. Slušati nov i nepoznat naglasak, nove fraze i rečenice je za mene pomalo tajnovito i zanimljivo i naravno, super seksi!

besno pile48 Dec. 05 16.33

3. Organizacija

Taša: Ja stvarno želim da budem bolje organizovana! Volela bih da imam vremena i energije da se pobrinem za te stvarni, ali s obzirom na to da nemam, uvek tražim partnera koji je takav! Organizovan partner takođe znači da je odgovoran, pametan i da misli unapred, a to me jako pali….

Pročitajte i  Vilijam Golding, čovek koji je savršeno razumeo lepši pol: Šta god da daš ženi, ona će to učiniti boljim

 

Inicijalizacija u toku...