Rusija planira autoput koji povezuje kontinente: Da li ćemo u Ameriku uskoro moći i kolima?

Ovo je predložak karte za “Trans-evroazijski pojas razvoja”, koji je takođe poznat kao auto-put koja će vam omogućiti da prelazite tri kontinenta u svom automobilu. Svoje putovanje biste mogli započeti u SAD-u i završiti u Evropi, a sve to bez aviona ili broda.

Staviti ranac na leđa i proputovati svet mnogima je san. Verovatno se ova ideja isprva može čiti fantastičnom, ali organizacija samog puta i troškovi će vas u jednom trenutku zaustaviti.

Srećom, novi projekat će to sve promeniti. Ako sve bude išlo prema planu, možda ćete moći da od Londona do New Yorka da putujete bez presedanja na drugi avion ili brod.

reklame

autoput

Ovo je predložak karte za “Trans-euroazijski pojas razvoja”, koji je takođe poznat kao auto-put koja će vam omogućiti da prelazite tri kontinenta u svom automobilu. Svoje putovanje bi ste mogli započeti u SAD-u i završiti u Europi, a sve to bez aviona ili broda.

Velesaobraćajnica je predložena još u martu 2015. godine od strane čelnika ruskih železnica Vladimira Yakunina. On je od tada podneo ostavku, ali to nije sprečilo ljude da sanjaju o mogućnosti postojanja auto-puta koji povezuje sve od Aljaske do Rusije.

Ovaj auto-put će povezati saobraćajnice u Severnoj Americi s onima u Aziji. U Rusiji će put ići uz Trans-Sibirsku železnicu, pored novog sistema naftovoda i gasovoda. Detalji poput onih kako će se 55 milja između Aljaske i Azije pokriti putem, još nisu poznati, ali u razmatranje su uzeti mostovi i tuneli. Neregistrovanim autom ionako ne možete na put, zato registrujte vozilo kod nas > REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD: PMV-Trajković najpovoljnija registracija vozila – BESPLATAN tehnički pregled

auto-stoper

dnevno.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.