RECEPT ZA BRZU PASTU SA TIKVICAMA: Lagano, brzo i ukusno

Kad ste u žurbi, zaboravite na komplikovane bolonjeze ili zahtevne paste sa pečurkama. Tikvice su najbolji prijatelj ljubitelja italijanske kuhinje koji nemaju mnogo slobodnog vremena!

Sastojci:

  • 1 kg tikvica
  • 1 glavica crnog luka
  • 2-3 čena belog luka
  • neutralna pavlaka
  • so, biber, začini
  • testenina po želji
  • malo maslinovog ulja

Priprema:

reklame

Tikvice očistite i isecite na veće kocke. Očistite crni luk i isecite ga što sitnije. Na malo ulja prodinstajte luk, začinite solju, biberom i začinima,pa dodajte tikvice.

Pred kraj, kad tikvice omekšaju, dodajte i beli luk. Dinstajte još minut-dva, pa umešajte neutralnu pavlaku. Skuvajte testeninu i prelijte tikvicama.

Vreme pripreme: 20 minuta

Lisa.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.