Kupus može i te kako biti dobar i sa pilećim mesom govori ovaj recept koga morate svakako probati
Sastojci
1 kg. kupusa 2 paprike slatke zelene 4 zelene ljute papričice 5 manja paradajza 3 šargarepe 5 krilca pilećih 1 šoljica ulja kašika brašna 1 k.k. aleve paprike 1 kašika začina list celera
Priprema
Iseći kupus na krupnije kocke, polovinu poredjati u šerpu, pa odozgo staviti krilca,papriku slatku i ljutu, šargarepu na kolutove, oljušten i isečen paradajz,,a zatim drugu polovinu kupusa. Naliti vodom da ogrezne pa staviti da se kuva na laganoj vatri 1 sat. Dodati kašiku začina. Napraviti zapršku na ulju u koga smo dodali brašno, koje kad porumeni dodati alevu papriku i preliti preko kupusa. Ako je potrebno dodati i malo soli. Pustiti da vri još 2-3 min i naš kupus je gotov.
Nadam se da recept nije težak i da će vam sigurno uspeti..
Prijatno dragi moji!
Stvar ukusa/ kodbakeugostima.blogspot.rs