Stavite na vatru opet šerpu sa vodom, pa kad provri potopite spanać kojem ste one deblje drškice poodkidali.
Kuvajte 2 – 3 minute pa sklonite sa vatre, ostavite još minut – dva u toj vreloj vodi pa i njega procedite.
Karfiol sad podelite, otkinite onu deblju stabljiku da biste ga malo usitnili.

Spanać iz cediljke okrenite na dasku za sečenje pa ga samo na 2 – 3 mesta presecite.
Spojite spanać i karfiol u veću posudu, narendajte na sitno rende šargarepu, posolite i malo pobiberite, stavite dve – tri kašike maslinovog ulja i malo sirćeta, po ukusu.
Lagano sa dve kašike promešajte da vam se karfiol ne bi raspao.

reklame

Prijatno.

domacirecepti.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.