jabuke pixabay

SASTOJCI:

– 5 jabuka
– 2 kesice pudinga od vanile
– 1 vanilin-šećer
– 1 dl vode
– 0,5 dl limunovog soka
– 3 kašike smeđeg šećera
– 3 kašike mlevenog integralnog keksa
– 2 šake pahuljica po želji

reklame

PRIPREMA:

1. Narendajte jabuke na krupnije rende i prelijte limunovim sokom. Prebacite u šerpu, dodajte šećer i vanilin-šećer, dolijte vodu i stavite na vatru. Čim prokuva, sklonite i umešajte puding koji ste razmutili s malo vode, pa uz neprestano mešanje skuvajte na tihoj vatri. Kada se zgusne, pustite da se ohladi.

2. Smesu podelite na dva dela, pa u jedan umešajte keks, a u drugi pahuljice. Puding možete podeliti u čaše ili činijice, ili ga staviti u kalup, pa seći kao kolač.

kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.