pismo

Dragi sine, pišem ti ovo pismo, kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo, znači da je dobro stiglo. Ako ga ne primiš, javi mi, tako da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo, jer znam da sporo čitaš.

Neki dan je tvoj otac pročitao u novinama da se, po statistikama, većina saobraćajnih nesreća događa 1 km od kuće, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuće.

Kuća je prelepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Juče sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo… Ovde vreme i nije tako loše. Prošle nedelje samo je dva puta padala kiša – prvi put je trajalo 3 dana, a sledeći put 4. U vezi one jakne koju si želeo, tvoj ujak Pjer mi je rekao da, ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u džep.

reklame

Napokon smo sahranili tvog dedu: pronašli smo njegovo telo kada smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio, dok smo se igrali sakrivanja. Pre nekoliko dana eksplodirala je boca plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo kroz prozor: koji osećaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo prvi put izašli u grad zajedno.

Pošto već spominjem tvog oca – dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi… Zaposlili su ga na gradskom groblju… Održava travnjak. Tvoja sestra Julija, znaš ona koja se udala za svog muža… Napokon je rodila! Ne znamo još pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak… Ako bude žensko, tvoja sestra će je zvati po meni… Čini mi se malo čudno da svoju ćerku zove “mama”. Tvoj rođak Pol se oženio…

Po celi dan se moli pred ženom, jer je devica. I da znaš da više ne viđamo tvog ujaka Isidora, onoga koji je umro prošle godine… A da ne govorim o tvom bratu Žanu… On je grozan… Zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa!!! Dobro sine, neću ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovde pre nas živela, uzela je kućni broj sa zida i ponela ga sa sobom. Ako vidiš Margarit, pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.

Mama koja te voli.

PS : Htela sam da ti pošaljem nešto para, ali sam već zatvorila kovertu.

DIRLJIVO PISMO OCA: Ovo svaka žena treba da pročita

PORUKA TATI: Morao sam da pobegnem sa mojom novom devojkom

Poslednje pismo Nikole Tesle majci: Moli za izgubljenu dušu svog neukog sina!

 

 

 

forum-opp.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.