fantastična u krevetu
Image courtesy of Charisma at FreeDigitalPhotos.net

Ne morate znati na desetine poza iz Kamasutre da biste bili izvrsni u krevetu – dovoljno je da imate neke od ovih osobina. Što više, to bolje…

Ne osuđujete

Bilo da je u pitanju slušanje partnerovih fantazija ili uživanje u svojim, otvorenost za različite predloge i opcije jedna je od karakteristika koje dame čine neodoljivim u očima muškaraca. Imajte uvek na umu da je u pitanju mašta, i da niko ne kaže da ono što vam je partner otkrio morate ikada da učinite. Jednostavno saslušajte šta ima da kaže – može se desiti da čujete veoma interesantne stvari.

Inovativni ste

Neko vidi naslon na trosedu, vi vidite odlično mesto za isprobavanje nekih poza. Neko vidi brushalter, vi vidite odlično sredstvo za vezivanje. Budite krativni – isprobajte “role-play”, odvucite partnera u ormar, ili učinite bilo šta zanimljivije od uobičajenih seksualnih aktivnosti.

Umete da stavite potrebe drugih ljudi iznad svojih potreba

reklame

Naravno, ne mislimo da treba da zanemarite svoje potrebe, već da snažna i nesebična želja da zadovoljite partnera može da deluje prilično uzbuđujuće na njega. Budite sigurni da nijedan ovakav akt ljubaznosti neće proći neprimećeno.

fantastična u krevetu

Imate želju da (skoro) sve jednom isprobate

Vrlo je teško biti izuzetan u krevetu ako činite samo ono u čemu smatrate da ste dobri, i ništa drugo osim toga. Niko ne kaže da bi trebalo da dubite na trepavicama tokom seksa, ali nove tehnike, trikovi i isprobavanje raznih predloga uvek su dobrodošli. Ako ništa drugo, bar biste mogli dobro da se zabavite.

Uživate u vremenu koje provodite sa sobom

Ne, ovde ne mislimo na sate provedene na internetu ili ispred televizora, već na samozadovoljavanje. Žena koja dobro poznaje svoje telo, osluškuje i ispunjava njegove potrebe biće privlačnija i više će uživati u seksu.

Imate dovoljno samopouzdanja

Pomislite na najbolji seks koji ste ikad imali – velike su šanse da je vaš partner bio strastven, pun entuzijazma i da je iz njega prosto izbijala neka privlačna energija. Mogli bismo da se kladimo da nije mario za to kako izgleda, kakvo je osvetljenje u sobi, ili da se žalio na svoj opušteni stomak. Upamtite zato – seksi ste onoliko koliko sebe takvom smatrate.

Spontani ste

Mnoge ankete pokazale su da muškarci veoma cene spontanost i prijatna iznenađenja, bilo da je u pitanju odluka da ga probudite pružanjem oralnog seksa, novi seksi donji veš u kom ga čekate ležeći na krevetu u spavaćoj sobi, ili nešto treće.

U dobroj ste kondiciji

Stručnjaci odavno znaju da su optimalna težina i fizička aktivnost veliki afrodizijak za pripadnice lepšeg pola, ali takođe ističu da vas isto može učiniti boljom ljubavnicom u krevetu – vežbanje poboljšava izdržljivost, usredsređenost, libido i samopouzdanje.

superzena.net
Ilustracije: Image courtesy of Charisma at FreeDigitalPhotos.net / Pixabay

loading...