NUMEROLOGIJA OTKRIVA MOGUĆE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Izračunajte GENERACIJSKI BROJ i saznajte gde ste najosetljiviji

Izračunajte svoj generacijski broj i pogledajte koji mogu biti najosetljiviji organi pa naročito pripazite na njih!

Zdravlje je dragulj našeg života koji često olako shvatamo, podrazumevamo i prepuštamo raznim okolnostima. Međutim, to je onaj detalj koji pravi razliku, sa kojim jedino funkcionišemo konstruktivno i sa kojim lakše možemo da savladamo sve izazove na koje naiđemo. Tada i radosne događaje slavimo punim plućima. Znamo da smo zdravi i da možemo sve o čemu maštamo.

Jedan od načina da sagledamo svoje zdravstveno stanje jeste numerologija. Najpre, aspekte zdravlja gledamo iz generacijskog broja. Njega računamo tako što saberemo cifre godine rođenja.

reklame

Na primer za 1980 godinu će biti 1+9+8+0=18, 1+8=9. U tom slučaju dobijeni broj nas može uputiti na moguće zdravstvene probleme i na šta treba da obratimo pažnju.

5 jakih emocija koje razaraju organizam: Najviše posledica one ostavljaju na ove organe

Broj 1 – govori o srčanim problemima, smetnjama sa dijafragmom, aretrijama, kolenima, uopšte zglobovima, koštanim tkivom, promenama na koži, žlezdama sa unutrašnjim lučenjem i krvotokom.

Broj 2 – uglavnom parni organi (dojke, oči, jajnici, bubrezi), problemi sa glavom, moždane ćelije, smetnje sa vidom, zubi, grlo, krajnici, uši, nos, vilica i smetnje u govoru.

Broj 3 – prvenstveno organi za varenje, periferna cirkulacija, stopala, smanjen kapacitet pluća, problemi sa venama, prstima nogu, nervnim sistemom, dijabetesom.

Broj 4 – lučenje žlezda, sve hronične i nasledne bolesti, osetljiva koža, parodontoza, žuč, jetra, skelet, debelo crevo.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.