VAGA

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svetlu ili ka tami.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Izdržite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte da divljate nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete još više.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite svoje talente.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. marta 2018

STRELAC

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promenljiv vetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više ćete se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete dovoljno snage za sve.

loading...