Naslovna HITOVI NE SLUŠAJ SRCE NI MOZAK VEĆ SVOJU VAGINU: Ona najbolje zna kako...

NE SLUŠAJ SRCE NI MOZAK VEĆ SVOJU VAGINU: Ona najbolje zna kako da dobiješ muškarca kog želiš, i to za samo sat vremena!

15186
PODELI
Dnevni horoskop za 11. maj 2018
loading...

Luiza Mazanti je zagovornica teorije da ženski polni organ poseduje moć koje su žene zaboravile da osluškuje. Upravo vagina može da vam pomogne da dobijete ono što želite, pa i muškarca.

Dankinja Luiza Mazanti, seksolog po profesiji, trenutno učestvuje u novom britanskom šou Channel 5 Make or Break, u okviru koga savetuje parove o seksu.

Ona ističe da svaka žena može da zavede bilo kog muškarca u samo sat vremena – ako osluškuje signale svoje vagine.

Na taj način ćete dobiti moć i shvatićete šta vi i vaše telo želite, a ne što drugi žele da uradite, piše “Dejli Mejl”.

Luiza je napravila i vodič sa osnovnim koracima koji će vam pomoći da zavedete muškarca:

Pročitajte i  Horoskop po ciganskim kartama za jul 2018: Jarcu se vraća osoba iz prošlosti, Ovnu je svega preko glave, Lav pun para

1. Zapitajte se: Šta ja stvarno želim?

Svaka žena bi trebalo dobro da razmisli da li stvarno želi da bude sa muškarcem kojeg pokušava da zavede. Zapitajte se da li je on za vas i želite li da imate seks sa njim.

“Muškarci brzo razmišljaju i imaju izraženu svoju volju dok se žene češće premišljaju i sklonije su kompromisu”, objasnila je seksolog.

2. Proverite sa svojom vaginom šta želi – govori li vam “da” ili “ne”?

Umesto da sluštate šta vam govori vaš um ili šta partner želi, usredsredite se na sebe. “To možete osetiti ako razmislite šta želi vaša vagina” ističe Mazanti.

.

3. Ako kaže: Da, daj ga ovamo!, pređite na tačku 4. Ako vagina kaže “ne”, zaboravite.

Luiza napominje da su žene zaboravile da slušaju svoju vaginu i postavljaju granice prema tome šta im one govori. Zaboravile su da čuju kad im vagina kaže “da, idi za njim” ili kada kaže “ne”. To vaginu čini srećnom.

Pročitajte i  Horoskop po ciganskim kartama za jul 2018: Jarcu se vraća osoba iz prošlosti, Ovnu je svega preko glave, Lav pun para
Foto: StockSnap

4. Vizualizujte iskustvo tačno onako kakvo želite da bude. Zamišljajte najbolji mogući ishod.

Zaboravite na scenarije porno-filmova i svega što nameće industrija za odrasle. “Zaronite u osećaj onoga što volite i želite”, rekla je seksolog.

5. Osećajte nadražaje u vagini dok se povezujete sa svojom fantazijom

Mazanti smatra da je za uživanje u seksu i povezivanje sa partnerom ključna jedna stvar. Treba da otključate svoju “moć vagine”.

Inicijalizacija u toku...