Prosejati brašno s kukuruznim skrobom i praškom za pecivo. Dodati postepeno u jaja i umešati vodeći računa da se smesa ne slegne. Izliti smesu u pripremljen kalup obložen pek papirom i peći u rerni koja je prethodno zagrejana na 175 stepeni oko 30 minuta.
Ohladiti oko 15 minuta u kalupu a zatim izvaditi biskvit ipotpuno ohladiti na sobnoj temperaturi. Krem se priprema tako što se zagreje 1 dl pavlake za šlag na umerenoj temperaturi, a zatim doda mlečna čokolada koju treba otopiti uz mešanje. Krem treba da bude gladak.
Ohladiti oko sat vremena na sobnoj temperaturi. Sitno narendati tamnu čokoladu i podeliti je na dve polovine. U ohlađen krem od mlečne čokolade dodati i umešati pistaće i polovinu narendane tamne čokolade.
Ulupati čvrst šlag od preostalih 2,5 dl pavlake pa ga lagano uz mešanje dodati u čokoladni krem. Hladiti u frižideru oko 1 sat.
Pečeni biskvit podeliti na tri kore. Postaviti prvu koru na veliki tanjir za torte. Premazati je sa 1/3 pripremljenog krema. Prekriti drugom korom koju treba premazati sa 1/3 krema i prekriti trećom korom.
Preostalim kremom premazati celu tortu. Hladiti u frižideru najmanje dva sata…