Za premazivanje:

reklame

400 grama marcipana
4 kašike šećera u prahu
150 grama tamne čokolade
dve kašike mlevenih pistaća.

Način pripreme:

Izdrobljenu čokoladu otopite na pari. Mikserom umutite puter i šećer, umešajte jedno po jedno jaje, dodajte otopljenu čokoladu i, postepeno, brašno pomešano s praškom za pecivo i mlevenim bademima.

Testo sipajte u pleh i pecite u rerni na 180 stepeni oko 30 minuta.

Za krem, zagrejte slatku pavlaku, kratko prokuvajte, sklonite s ringle, dodajte sitno seckanu čokoladu, promešajte, ohladite, stavite puter i mutite mikserom pet minuta. Čokoladni kolač izmrvite rukama, dodajte rum i čokoladni krem, posudu poklopite i stavite u frižider da se hladi oko 40 minuta…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.