MLAĐA SESTRA JE NAJVEĆI BLAGOSLOV: 11 divnih načina na koje sestrica menja vas i vaš život

Mlađa sestra je osoba o kojoj najviše brinete, i koju ponekad najviše mrzite. Ona je ta koja se loše ponaša, ali i koja vas drži pod kontrolom. Vi ste tu od njenog prvog dana, i ona vam je zauvek promenila život.

Ona je vaš iskreni partner u svakom nestašluku, rame za plakanje kad ne možete sami, i najbolji prijatelj od kog niste očekivali da vas toliko voli.

Da, mnogo je razloga zašto je ona najbolja stvar koja vam se ikada dogodila.

1. Ona čini da želite da budete bolja osoba

reklame

To je tvoja mala sestra i vi želite da odraste u dobru i poštovanu osobu, što znači da i vi morate da budete takvi da bi imala na koga da se ugleda. Ona vam daje razlog da budete bolji.

2. Bili ste njen prvi prijatelj, a tu vezu je teško raskinuti

Od prvog dana kada se rodila bila je kao zalepljena za vas. Bili ste njen prvi prijatelj, i pre nego što je upoznala ikog drugog, i to čini vaš odnos neverovatno jakim.

3. Ona vas čini zrelijom osobom

Osećate se nekako majčinski kad je u pitanju vaša mlađa sestra. Vaš instinkt će je uvek štititi, i sazrećete i pre nego što treba da uradite.

4. Zbog nje ćete uvek biti mladi

Iako želite da budete njen odrasli uzor, ona će vam uvek biti podsetnik da vam treba više zabave i opuštanja. Ona takođe ima razvijeniji osećaj za stil, nego vi u njenim godinama zato obratite pažnju.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.