LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016: Ko se iznenada zaljubljuje, ko će se naći pred iskušenjem a ko razmišlja o ponovnoj slobodi

0
2963
LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016
LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016

Otkrijte kakva vam iznenađenja pripremaju zvezde na ljubavnom planu u najkraćem mesecu ove godine, pročitajte LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016.

 Blizanci se pitaju da li prava ljubav postoji samo u knjigama, Lav pokušava da svojoj ljubavi vrati stari sjaj, Jarac donosi važnu odluku po pitanju budućnosti a Riba uživa u seksualnim fantazijama

OVAN

Zauzeti Ovnovi imaju često običaj, ali bez ikakve zle namere, da nanesu više bola svom partneru nego što su toga uopšte svesni. Tako će otprilike biti i ovog meseca, jer ćete uživati u vašoj ličnoj sreći dok raspoloženja vaše voljene osobe nećete primećivati. Vodite računa da 3. februara ne izgovorite nešto zbog čega biste mogli posle veoma da se kajete. Ipak, imaćete sreće jer 9. februara Venera ulazi u vaš znak, što će vam obezbediti harizmu i zavodljivost. Oko 20. februara poželećete da provodite više vremena sa partnerom, tako da su izgledni brojni romantični i strastveni momenti. Oko 26. februara mogući su manji nesporazumi, ali srećom po vas, partner će konačno početi da shvata vaše impulsivne i dramatične reakcije.

Slobodni pripadnici ovog znaka će tokom februara često menjati raspoloženja. Jednog dana će razmišljati kako uopšte nema smisla, a ni potrebe biti u paru a već drugog će očijukati sa nepoznatom osobom na koju slučajno nalete. Ako ne postoje akcija i avantura u vašem životu, vi se gasite zato vam je neophodno da jurite u susret novim ljubavnim iznenađenjima. Vrlo je moguće da vas 17. februara pozove osoba kojoj se već neko vreme dopadate, a vi ćete sa zadovoljstvom prihvatiti poziv za izlazak. Možda nije na pomolu sudbinska ljubav, ali barem ćete se lepo zabaviti.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016
LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016

BIK

Pripadnici ovog znaka će na samom početku meseca shvatiti koliko su im ljubav i romantika važni u životu. Mars 3. februara ulazi u vaš znak i on će vam dati dovoljno energije i hrabrosti da budete strastveni po pitanju ljubavi i života uopšte. Već oko 6. februara pomislićete kako ste ispunili sve svoje sentimentalne i profesionalne snove, ali vrlo lako se može ispostaviti da ipak živite u iluziji. Oko 19. februara imaćete dovoljno odlučnosti da sa partnerom popričate o svojim ličnim potrebama.

Slobodni Bikovi bi vrlo lako mogli da se upuste u flert sa nekim iz svog prijateljskg okruženja. Iako će vam se činiti da je ta osoba odlična prilika, vrlo brzo može se pokazati da ste u zabludi. Koliko god ta osoba šarmantna i zavodljiva bila, pokušajte da je testirate ne biste li uvideli da li je zaista spremna za ozbiljnu priču. Ako nije, presecite odmah jer će se već od 24. februara pojaviti nekoliko osoba koje  će se silovito boriti za vašu naklonost.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016
LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.