OVAKVI MUŠKARCI VARAJU UVEK: Prevariće te tačno i da si ljubav njegovog života!

Ljudi koji su bili intimni bilo kao prijatelji ili ljubavnici u prošlom životu, često su telepatski povezani i podsvesno osećaju da tu postoji neka karmička veza

Jeste li nekada imali osećaj da nekoga poznajete ceo život, a videli ste ga prvi put u životu ili da ste se našli u situaciji s nekim neznancem za koju imate jak osećaj kao da ste je već proživeli?

Postoji šansa da ste neke ljude znali i u prošlom životu, a da toga niste svesni!

reklame

To mogu biti bivši ljubavnici iz prošlosti, prijatelji, neprijatelji, članovi porodice, neko koga ste povredili i tako dalje. Obratite pažnju na nekoliko detalja i prepoznaćete ih!

Na primer, može se dogoditi da vam je sadašnji najbolji prijatelj neko ko vam je u prošlom životu bio neprijatelj.

Po ovih 12 znakova prepoznaćete nekoga iz prošlog života:

karmicka-veza--55

1. Momentalna prisnost

Prvi put ste nekoga videli, počeli da pričate i niste mogli da se zaustavite, teme su dolazile jedna za drugom, kao da se poznajete ceo život. Osećali ste se jako prijatno u društvu tog neznanca i poželeli ste da nastavite druženje. Sami sebe ste iznenadili koliko intimnih stvari ste mu ispričali, što inače ne radite ako su neznanci u pitanju.

2. Momentalna odbojnost

Iako ste nekoga tek upoznali, osetili ste trenutnu odbojnost prema njemu i koliko se god trudili da mu date šansu i ne sudite o njemu dok ga ne upoznate, i dalje vam je jako odbojan i negativan. Moguće je da ste naišli na nekoga ko vam je u prošlom životu bio neprijatelj ili vam je nekako naudio.

3. Obuzima vas nemir

Baš svaki put nakon što nekoga sretnete ili ste u njegovoj blizini osetite leptiriće u stomaku, ali ne kao kod zaljubljenosti, već vas obuzima neki nemir. To bi se čak moglo događati i ako ste sa nekim u ljubavnoj vezi, prisni ste, ali ipak se pored njega nikako ne možete skroz opustiti, kao da čekate da se nešto loše dogodi.

karmicka-veza--5

4. Volite iste stvari

Delite istu strast za iste stvari sa nekim, volite istu hranu, sviđa vam se isti strani jezik ili kultura neke zemlje, uživate u istim oblicima relaksacije i slično. Moglo bi se raditi o nekome s kim ste delili srećne trenutke u prošlom životu. Na primer, možda ste živeli srećno i družili se upravo u državi koja vas oboje najviše privlači.

5. Odlično se nadopunjavate

Funkcionišete kao savršeno izrađen i podmazan zupčanik, bez ikakvih zastoja i problema. Na primer, jedan počne rečenicu, a drugi je završi, jer tačno zna šta je ovaj drugi želeo da kaže, a više ste zajedno nego odvojeno i slično. To možete proživljavati i sa ljudima koje ne znate dugo, možda s nekim na poslu.

6. Nečiji bes je stalno na vama

Družite se ili susrećete sa nekim ko kao da ne može da vas smisli, stalno prigovara, ništa što uradite nikad mu nije dobro, ponaša se konstantno kao da mu nešto dugujete i na nečemu morate biti zahvalni. Moglo bi se raditi o čoveku s kojim imate neke nerazjašnjene situacije iz prošlog života, a da ni vi ni on niste toga svesni.

7. Osećaj krivice

Imate li osećaj kako dajete od sebe više nego od nekoga dobijate zauzvrat? Možda ste se upoznali nekoliko stotina godina ranije. Ako ste zajedno, vi uvek imate neki osećaj krivice za koji pokušavate da se iskupite, iako znate da mu ništa niste skrivili. Možda vam podsvest govori da ste mu učinili nešto nažao u prošlom životu i sad vas to kopka. To u sadašnjem životu mogu biti supružnik, dete, kolega sa posla, roditelj, brat, sestra, a u prošlom životu su vam bili neko drugi, možda komšija, neprijatelj…

karmicka-veza--

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...