Kad se razdvoje tačno na pola čela dođe ti da se ošišaš na ćelavo: Frizer slavnih otkriva kako da rešiš najveći problem sa šiškama

Ako ste ikada imale šiške, sigurno ste barem jednom pomislile: “Šta je to meni trebalo”!

Njihovo održavanje zahteva mnogo više angažmana u odnosu na druge frizure, a postoji jedna posebno iritantna stvar s kojom su se susreli svi koji su ih imali.

Slutite li već o čemu govorimo?

reklame

Da, ona neverovatno iritantna pojava kada se šiške podele točno na sredini vašeg čela i ostaju tako podeljene bez obzira šta im vi radile.

Ali, frizer slavnih, Mark Taunsendis, zna kako da reši taj problem. Reč je o čovjeku kojeg mnogi nazivaju “kraljem šišanja šiški”, a koji uvek ima asa u rukavu kada treba spasiti lošu frizuru.

Ako se već pribojavate njegovog odgovora na pitanje “Kako sprečiti odvajanje šiški na sredini čela?” jer slutite da zahteva pripreme i održavanje kao pre i nakon teškog hirurškog zahvata, slobodno se opustite. Naime, njegova je tajna vrlo jednostavna, a obuhvaća tek nekoliko špricanja kose šamponom za suvo pranje.

“Uvek kažem da lak za kosu podstiče lepljenje vlasi jedne za druge, dok ih šampon za suvo pranje razdvaja. Zato kosa ujek izgleda gušće nakon špricanja suvim šamponom”, objasnio je Mark za InStyle.

Zato, čak i onda kada vam kosa nije prljava, slobodno isprskajte malo šiške i to je to. One ne bi trebalo da se više razdvajaju.

index.hr

loading...