HOROSKOP

Jarac ceni tradicionalne vrednosti. Porodica i dom su mu veoma važni, kao i materijalna sigurnost. Ipak, on će posao staviti skoro uvek na prvo mesto, jer je veoma ambiciozan. U svemu ima veoma visoke kriterijume, koje retko ko može da zadovolji, a visoko ceni i nezavisnost. Kada nema stalnog partnera, Jarac se zatrpava poslom i time ispunjava nedostatak emotivnog oslonca.

Svoje snove zatrpava duboko, kako svakodnevne obaveze ne bi trpele. Proganjaju ga maštanja koja nije uspevao da ostvari, a ako mu ne ide na ljubavnom planu, ume da posumnja i u magiju, pa se neretko obraća gatarama i vračarama za savet. Gubljenje kontrole je ono što ga plaši, pa se ne upušta preterano u avanture i rizike. Ne voli iznenađenja i neplanirane situacije, pa retko istražuje nove teritorije. On igra na sigurno.

reklame

Najčešće svoju usamljenost zavarava na društvenim mrežama, gde nikada ne otkriva svoje pravo lice. To mu odgovara i iz materijalnih razloga, jer tako ne mora bacati novac na večere, pića i izlaske. Kada nema ležernost i komfor porodičnog života, sklon je pesimizmu, pa mu često izgleda kao da će umreti sam. Sive oblake razvejava radom i samo radom.

POVRATAK NA SVE ZNAKOVE

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.